Jak říkáš, nejlepší budou kvalitní letní a ono mezi náma dá se s většinou ject i v zimě, problém je led a uježděnej sníh, ale to i se zimákama je o hubu, když podle toho nezařídíš styl jízdy
Jízda na sněhu
-
J0hny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jízda na sněhu
Jooo tak ty koukáš dokonce po pryžích na obě sezony, to jsem si nevšiml
Jak říkáš, nejlepší budou kvalitní letní a ono mezi náma dá se s většinou ject i v zimě, problém je led a uježděnej sníh, ale to i se zimákama je o hubu, když podle toho nezařídíš styl jízdy
Celoročním bych se vyhnul... V zimě to nefunguje, a v létě taky moc ne.. Neznám člověka kdo by je pochválil... Já sem zasrtance kvalitních zimních (asymetrické vzorky, šípy hučí), nokian,michelin, hankook....
777571165
777571165
kabrio XW 214, kabrio 214XW bouračka... http://www.bouskaservis.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 777571165
No zas to tak moc nezobecňuj... těch aspektů ovlivňujících hlučnost pneumatik je mnohem víc, než jen tvar vzorku... jak jsem psal, mám tyhle Micheliny a jsou vcelku tiché

-
J0hny
- Kontaktovat uživatele:
Jojo mischelina je dobrá pryž, ikdyž má strasně mekký boky a blbě se zouvá...Jenže taky podle toho stojí peníze 
Alpiny jsou super, to je fakt. A nokiany hučí jak který, ty starší vzorky bych řekl tolik nehuci jak ty nový. Hanooky jsou taky kus od kusu. A barumky? Čím nižší profil tím víc hrůza, ale 175/65 14 jsou ok, což 185/60 14 říct moc nedá, a 195/50 15 už nejsou vůbec dobrý..
777571165
777571165
kabrio XW 214, kabrio 214XW bouračka... http://www.bouskaservis.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 777571165