problém s dálkovým odemykáním dveří
problém s dálkovým odemykáním dveří
Vlastním Rover 25 vyroben 2002 a objevil se mi problém s dálkovým odemykáním dveří.Po zmáčknutí tlačítka se zámky u všech pěti dveří odemknou ale asi za dvě vteřiny se sami od sebe zamknou.Pokud to stihnu a dveře otevřu i tak se zámky sami od sebe zamknou. Může mi někdo poradit?Díky moc. frnov.
Re: problém s dálkovým odemykáním dveří
Pravděpodobně bude problém se snímačem v jednom ze zámků. Nejčastěji řidičův zámek.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Zkontrolovat svazek elektroinstalace do pátých dveří.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Dělají to oba ovladače? Je třeba vyloučit, nebo potvrdit chybu v DO. Pokud je jen jeden DO, dojít co nejdál od auta, ale max tam, kde signál dosáhne, odemknout a ten klíč, který bude za gumu uvázaný za strom, pustit.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Díky za rady,zkoušel jsem koukat do dveří u řidiče a přišel jsem na to že když rozpojím svorkovnici co jsou dráty k motorku a zámku tak dálkač funguje normálně a ostatní dveŕe se normálně zamknou a odemknou.Elektrosvazek v pátých dveřích je v pořádku.Mám jen jeden ovladač a nechápu radu roverixe o klíčí na gumě uvázaném ke stromu.
Díky frnov.
Díky frnov.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To neřeš. Roverix to myslel tak, že si máš uvázat ovladač gumou někam třeba ke stromu a po odemknutí pustit, aby se ovladač bleskem dostal z dosahu auta. To proto, aby nestihl vyslat další impuls k zamčení auta, kdyby byl ovladač vadný. Technické provedení je samozřejmě svérázné
a předpoklad špatného ovladače nejspíš také. I když asi to není nemožné.