Ahoj všichni vlastním Rover 200 RF (rv96), jel jsem do obchodu, koupit novou baterku do DO, tak jsem ji vyměnil a DO nereaguje, tak jsem zkusil starou baterku stále nic, odemknu klíčem ale policajt na budíků mi stále bliká, tzn alarm je stále aktivovany a nejde nastartovat.
DO mi blblo delší dobu ale vždycky stačilo prohřát tlačítka a fungoval bez problémů.
EKA kód nemám.
Nejde nějak alarm odpojit?
Nevíte co s tím?
Nejde mi odblokovat Imobilizer
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Nejde mi odblokovat Imobilizer
Jsem z Pardubic, nakonec se povedlo přijel brácha dal jsem mu DO , jel domů prohřál znovu kontakty u tlačítek a nakonec se chytnula takže jsem odjel.
Sice to chytlo snad na 50 pokus ale úspěšné jsem pak odjel.
Sice to chytlo snad na 50 pokus ale úspěšné jsem pak odjel.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Tak si nech zjistit EKA kód.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
-
To mi driv u R200 delalo taky, zniceho nic to prestalo jit, vymena baterky nepomohla, stal jsem u auta a 5min mackal tlacitko nez se auto odemklo, s kodem to nepomohlo, nakonec jsem to dal autoelektrikari a ten mi deaktivoval imobilizer komplet.
- - - MGF 1.8 2001 - - -
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Kdyz posles postou jednotku IMO tak naparuji novy ovladač nejlepe dva a vyčtu EKA kod
Stačí buď napárovat nový ovladač, nebo opravdu dobře zrevidovat ten starý. Tzn. vyměnit na něm mikrospínače, v kterých bývá zatečený maz z potu a mnohdy i uvnitř zaoxidovaný. Pak isopropanolem vyčistit celou desku a součástky propájet novým cínem. Není to jiný vesmír, je to elektronika a ta podléhá fyzikálním zákonům a elektrickým jevům a tedy jde vždy o řešitelnou závadu, s kterou si šikovný elektrotechnik musí umět poradit