PROSIM O RADU,
MOJ ROVER 200,14I,rk99,
nechce naštartovat aj keby som točil do večera,ale ket´ ho roztlačim tak to naskoči a auto jazdi perfektne, na kluč nenaskoči ani za nič.
Startování
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Startování
Ahoj Slováklolo píše:PROSIM O RADU,
MOJ ROVER 200,14I,rk99,
nechce naštartovat aj keby som točil do večera,ale ket´ ho roztlačim tak to naskoči a auto jazdi perfektne, na kluč nenaskoči ani za nič.

Pozrel sisi sviecky a ine magoriny ? má štartér aj záber ?, či len tak netoči naprazdno. Pastorok sa nemusí vysúvat poriadne. Predzápal ?
Ale sú tu schopnejsí ako ja, ktorí ti poskytnú funovanejsiu odpoved.
Ja som ta chcel iba pozrtavit
čáááááááááááááu

Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato
Slyšíš že to točí motorem?Nebo to točí jakoby rychle až hvízdá jako by..Prostě že to netočí motorem...???
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- Ptech
- Kontaktovat uživatele:
..taky nevim, jestli motor toci, nebo ne, no budu si myslet ze jo, takze jen tak z placu:
1) toci pomalu a motor ma tak mizerne tlaky, ze to proste nejede (povazuju za utopii, ale mozne je vsechno)
2) nekde kolem motoru je mizerny kontakt (prechodak), a pokud toci starter, ECU ma male napeti a civka nehaze jiskru (taky takove divne)
3) vadne sdruzene rele ( vedle ECU takova vetsi cerna krabicka, jeden konektor (asi nejpravdepodobnejsi)
zkusit startovat a druhy clovek vytahne svicku a zkontroluje, jestli hazi jiskru a jestli jde z valce smes z benzinem ( nesvitit si sirkama)
a pak napis kestli to hai jiskru a budem pokracovat
1) toci pomalu a motor ma tak mizerne tlaky, ze to proste nejede (povazuju za utopii, ale mozne je vsechno)
2) nekde kolem motoru je mizerny kontakt (prechodak), a pokud toci starter, ECU ma male napeti a civka nehaze jiskru (taky takove divne)
3) vadne sdruzene rele ( vedle ECU takova vetsi cerna krabicka, jeden konektor (asi nejpravdepodobnejsi)
zkusit startovat a druhy clovek vytahne svicku a zkontroluje, jestli hazi jiskru a jestli jde z valce smes z benzinem ( nesvitit si sirkama)

-
- Kontaktovat uživatele:
sak je patekmax80 píše:@Mackoco: Chlape, srovnej si pismenka... To vypada, ze jste meli k veceri slivovici

Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato