STK+EK na SK
-
- Kontaktovat uživatele:
STK+EK na SK
Tento týždeň som bol na STK a EK a zaskočila ma jedna vec, že spravili pri prepise chybu, že mám iný kód motora. Že nemám 76kW ale 55kW. Kód motora mám 14K4FL31-xxxxxx. A aj podĺa VIN mám 1.4 16V. SARRFMNHMXDxxxxxx. Vôbec tomu nechápem. Veď číslo motora sa do TP nepíše.
Rover 45 2.0, r.v.2001, strieborna metaliza
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: STK+EK na SK
Kód motru 14K4F je 76 kW. 55kW má označení 14K2F.
Číslo motru se do TP nepíše ale typ musí odpovídat.
To jako ve skutečnosti máš v autě osmiventil a v techničáku je napsáno šestnáctiventil, nebo obráceně?
Číslo motru se do TP nepíše ale typ musí odpovídat.
To jako ve skutečnosti máš v autě osmiventil a v techničáku je napsáno šestnáctiventil, nebo obráceně?
-
- Kontaktovat uživatele:
Že v papieroch mám 16V a v skutočnosti 8V. Akosi tomu nechápem. Ale šak to by som na motore videl, či je to 16V alebo 8V. Normálne sa idem uistiť a spravim aj foto motora.
-
- Kontaktovat uživatele:
na motoru je napsaný twin cam, což znamená 16v. Fotku udělej, jsem zvědavej.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na jakých drogách ujížděj ti technici z STK? Já na tom nevidím žádnou indícii toho že by to byl osmiventil jednovačka, dyť tohle je normální dvouvačka K series...
-
- Kontaktovat uživatele:
Neviem, na akých drogách šlape. S mojím autom tam bol kolegov brat, má tam známeho. Jedine, čo mi povedal, tak že niekto musel pri prepise spraviť chybu, pretože motor má špatný kód, že nemám 16V,ale 8V a že šak aby som išiel na dyno test, či ako sa to volá. Že tam mi zistia, čo to vlasne mám. Asi tam bol nejaký techik, ktorý asi Rover 200 videl prvý raz v živote a chcel sa spraviť múdry.
-
Já asi slovenštině moc nerozumím, nebo nevím co se přesně stalo.
Tobě teda nedali STK, protože máš v techničáku zapsaný jiný typ motoru než máš v autě?
To auto je odněkud dovezené? Jestli ano, můžeš nahlídnout do originálního techničáku co je tam napsané.
Jestli to není dovezené, tak je možné, že tam byl 8V, ale někdo chtěl silnější motor, tak tam dal 16V.
Toto se ale mělo zjistit už když jsi dělal evidenční kontrolu před přepisem vozidla na tebe. Tudíž jestli jsi auto teď koupil a jel jsi na evidenčku a zjistili, že tohle nesedí, tak bych to auto honem rychle vrátil.
Nevím jestli máte na SK všechno stejné.
Tobě teda nedali STK, protože máš v techničáku zapsaný jiný typ motoru než máš v autě?
To auto je odněkud dovezené? Jestli ano, můžeš nahlídnout do originálního techničáku co je tam napsané.
Jestli to není dovezené, tak je možné, že tam byl 8V, ale někdo chtěl silnější motor, tak tam dal 16V.
Toto se ale mělo zjistit už když jsi dělal evidenční kontrolu před přepisem vozidla na tebe. Tudíž jestli jsi auto teď koupil a jel jsi na evidenčku a zjistili, že tohle nesedí, tak bych to auto honem rychle vrátil.
Nevím jestli máte na SK všechno stejné.
-
- Kontaktovat uživatele:
Podľa VIN čísla a kódu motora, mám to, čo mám,čiže 1.4 16V. Na STK tvrdili, že papierovo mám 1.4 16V,ale motor je 1.4 8v. Takto mi to bolo tlmočené.Neviem, nechápem tomu.Že na dyno teste by mi potvrdili, že mám 8V.
Auto je dovezené z talianska a mám ho už cez 3 roky. Kupoval som ho od jednej ženy a bolo už na SK značkach.
Auto je dovezené z talianska a mám ho už cez 3 roky. Kupoval som ho od jednej ženy a bolo už na SK značkach.
-
Jo tak to asi fakt zobaj nějaký halucinogeny. To je síla.
-
- Kontaktovat uživatele:
Neviem, či sa píše pri prvej evidencií v SK aj kód motora,ale možno páni policajti zapísali/opísali špatný kód a tam je ten problém. Ovšem, ak sa to niekam do SK databazy polície píše.
-
Já se v tom motám, tak prosím doplň tento krátký dotazník.
Kód motoru v technickém průkazu: .................
Kód motoru podle VIN čísla: ..................
Kód motoru co je na motoru: ..................
Když dovezeš auto ze zahraničí, tak ti vystaví nový technický průkaz a opíšou do něj údaje z toho originálního (italského). Takže na to už by se po letech v SK muselo přijít.
Kód motoru v technickém průkazu: .................
Kód motoru podle VIN čísla: ..................
Kód motoru co je na motoru: ..................
Když dovezeš auto ze zahraničí, tak ti vystaví nový technický průkaz a opíšou do něj údaje z toho originálního (italského). Takže na to už by se po letech v SK muselo přijít.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kód motoru v technickém průkazu: 14K4F
Kód motoru podle VIN čísla: SARRFMNHMXDxxxxxx
Kód motoru co je na motoru: 14K4FL31 901xxx
Kód motoru podle VIN čísla: SARRFMNHMXDxxxxxx
Kód motoru co je na motoru: 14K4FL31 901xxx
-
Na STK by měli přezkoumat, jestli sedí všechny údaje co jsou napsané v techničáku se skutečností na autě, což sedí, tak tam zajeď teď už sám a promluv jim do duše.
-
- Kontaktovat uživatele:
STK mám spravené. sice ma to stále cc 20€, ale mal som tam problém s brzdami. Uvidíme, čo mi povedia o 2 roky,keď pôjdem zase.