třeba se i některé mé poznatky budou někdy nějakému nováčkovi hodit, nebo dokonce i ostříleným majitelům

budu rád za každou připomínku a poznámku k Henrymu
ROVER 216Si 1.6 82kW
rok výroby 1997 papírově, jinak na dílech je prosinec 1996
spotřeba kolem 8.5l
Bouraný předek.
Majitel asi třetí (nevím co se dělo v cizině)
historie: dle nálepky Swiss autoasistance odhaduji, že první majitel byl od tama, roku 2005 prodáno do Prahy jedněm manželům. v průběhu roce 2009 na servisu u Zakara, provedena výměna motoru, náplní, řemenů (ano ten pískot, to je řemen od Zakara

stav: rez je všude možně, ale není to tak špatné, přední blatníky nějak pochybně zakytovány a zastříkány, no prostě starší používané auto.
motorově dle mého úsudku parádní stav
ohledně mých zadních světel: předchozí majitel měl v plánu přestříkat kompletně auto na stříbrnou a trochu ho "poupravit" z úpravy se konalo nakonec jen dání jiných zadních světel, mě se líbí a komu ne tak to je jeho problém a pokud by měl někdo velký problém, nechť mi to napíše, takového rýpala mohu potěšit tím, že origo světla mám doma, kdyby bylo třeba je tam někdy dát nazpátek.
z procesu koupi tohoto Rovera jsem si odnesl to, že nesmím podceňovat znalosti mého bratra

Kdo jste byl na 1. Olomouckým tvarůžku tak jsme se tam mohli setkat. Já byl ještě pod prvotním nickem JendaT. Nadšen a spokojen jsme poté odjel domů a za svou milou