zamykanie alarm
zamykanie alarm
Ahojte mam rover 25 mam taky problem nemozem otvorit becne dvere a ani dvere kufra s dialkovim to neide a s klucom otvorim iba dvere vodica,nechapem preco to neide pomozete mi
Re: zamykanie alarm
.... ale zamknuti funguje?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Baterka? Myslím tu v autě.
Zdravím. Prosím o radu... nejde mi zamknúť auto. Odomknúť ide - všetky dvere aj dialkovým aj manuálne, no pri zamykaní nastáva problém. Dialkovým sa zapne len imobilizér a alarm a nič viac. Ked skúšam manuálne, zamknu sa mi len vodičové dvere. Musím všetky dvere z vnútra aj kufor zamknúť manuálne a potom vodičové dvere klúčom. No zaujímavé je to, že niekedy pri zamykaní sa jednoducho odomknú všetky dvere. Takže je jedno či odomykám či zamykám, stále len odomyká... po viacerých pokusoch a neustáleho manuálneho zamykania všetkých dverí sa to nakoniec podarí zamknúť a môžem sa vzdialiť konečne od auta.... no je to dosť únavné... čakať, kedy sa môjmu autu bude chcieť zamknúť... tak vás prosím o radu... čo s tým môže byť????? vopred dakujem
Typuji, že ne všechny spínače na dveřích jsou v pořádku, nebo svazek do dveří, nebo servo centrálu.... Tohle je lepší dát autoelektrikáři 

- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Jestli to dělá jen když mrzne, je to už za ty roky nefunkční vazelinou uvnitř zámků. To by byl ten jednodužši problém. Pokud některý ze spínačů po zavření dveří hlásí, že jsou otevřené, tak se zamykání nespustí. V první řadě vše mazat ,až pak k elektrikáři.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504