Nestartuje 214 si
Nestartuje 214 si
Dobrý den koupil jsem si rovera u nehož nebyla baterka tudíž sem nemohl vyskoušet motor .. auto odvezeno dtahovkou druhý den jsem vložil baterku a nestartuje nevíte čím by to mohlo být ? .. kontrolky fungují otočím zapalováním a slyším pouze krátkodobý nasání .. myslím si že to je čerpadlo ale ani startér se nesnaží "škytat" benzín je . .skoušel jsem i jinou baterku ale stále nic pomůžete mi prosím ?? PS: v roverech se moc nevyznám ale toho chci oživit protože mi padnul do oka předem moc děkuji za odpovědi
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: Nestartuje 214 si
malo informaci. nejdriv zkontroluj vsechny konektory a hlavne ukoostreni vsech cernych dratu
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
rád bych přidal více info ale jak říkám v roveru se moc nevyznám tak bych tu nerad vymýšlel nějaké bludy .. všechny konektory v pořádku nemůže to být imobilizér nebo startér ??
.
.
.
mám stejný problém jako ve videu níže video pouze prvních 15 vteřin
odkaz : http://www.youtube.com/watch?v=4l33yUsr5Cw
.
.
.
mám stejný problém jako ve videu níže video pouze prvních 15 vteřin
odkaz : http://www.youtube.com/watch?v=4l33yUsr5Cw
Zdravím. Startér netočí? Pokud netočí, při 3. poloze zapalování pohasnou kontrolky? Pokud ano, jde do startéru proud a problém je v něm. Pokud ne, zkontroluj kabeláž, kostru, svorky na baterce. Pokud zapípá po zapnutí klíčku, je to imo.
imo začne pípat při 2 poloze ve 3 ticho a startér netočí .. vrátím do 2 polohy a pípá kabaláž určitě ještě překontroluji a co mám udělat kdyby to byl imo ? a vysvětlíte mi někdo to blikání ?? klidně vše natočím abyste věděli co s ním je ( ty kontrolky si nejsem jistý zítra omrknu )
PS : vysvětlíte mi prosím co znamená jednotlivá frekvence blikání imo ?
PS : vysvětlíte mi prosím co znamená jednotlivá frekvence blikání imo ?
Tohle chovani je naprosto spravne... Proste se aktivovalo imo a je potreba znovu zmacknout prave tlacitko na ovladaci... Kdyz vypnes imo a klicek nedas do druhe polohy, tak se ma samo po nejake minute aktivovat... Pokud se ti ale samo aktivuje i v druhe, tak by mohl byt nejak poskozeny signal - poskozeny drat ze spinaci skrinky, konktor, studenak.... No proste nejlepe zajet na diagnostiku....
eště k těm kontrolkám .. zůstane svítit pouze "aládinova lampa " to nejspíše znamená at doleju olej že ?
k tomu ovladači at mačkám jak mačkám s imo to nic neudělá nevíte čim tomůže být nemůže být závada někde jinde ?? stejný proces jeko vždy otevřu dveře kontrolka svítí .. zavřu .. bliká vložím klíček stále bliká I. - poloha stále bliká II. - poloha začne svítit s pípáním III. kontrolka zhasne ale startér nic nědělá :/
k tomu ovladači at mačkám jak mačkám s imo to nic neudělá nevíte čim tomůže být nemůže být závada někde jinde ?? stejný proces jeko vždy otevřu dveře kontrolka svítí .. zavřu .. bliká vložím klíček stále bliká I. - poloha stále bliká II. - poloha začne svítit s pípáním III. kontrolka zhasne ale startér nic nědělá :/
a to jako auto neodemykas ovladacem, ale klickem?
... Aladinova lampa zhasne jakmile se zacne tlakovat mazaci okruh motoru, tedy po nastartovani... Indikace mnozstvi oleje to neni...
... Aladinova lampa zhasne jakmile se zacne tlakovat mazaci okruh motoru, tedy po nastartovani... Indikace mnozstvi oleje to neni...
Trunda píše:a to jako auto neodemykas ovladacem, ale klickem?
no jo odemykam klickem .. dalkacem de jenom zamykat .. jinak děkuju moc všem za pomoc už startuje ani nevíte jak moc jsem štastnej byl to imobilizér + startér musel sem vyměnit kabel moc si vážim toho že mi vůbec někdo odepsal
Který kabel jsi vyměnil?? ... a to ti jako pořád nejde odemykat dálkou?
Trunda píše:Který kabel jsi vyměnil?? ... a to ti jako pořád nejde odemykat dálkou?
kabel do startéru neměl těsnění a začaly praskat i kabely .. bál sem se zkratu při případném zatékaní .. takže jsem ho raději vyměnil imobilizér se sepne až po zběsilém promačkávání "dálkáče" a kolikrát to trvá i 10 minut :/ nevíte jestl ise dá nějak odpojit ?? :O
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Nic neodpojuj !
Přijeď, naprogramuji ti nový ovladač.
Přijeď, naprogramuji ti nový ovladač.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L