Ahoj, mám ho v pětidveřové verzi z roku 96 asi měsíc a půl (k vidění je kupodivu stále ještě na
http://auta.yauto.cz/rover/rover-200/ro ... 83651.html ), stál mě nakonec jen 64 a prvotní investice byly asi 14 tisíc(výměna těsnění, oleje, filtru, svíček, seřízení geometrie atd). Je to auto s dobrým motorem ale jak se všude dočteš, jsou náchylné na závadu těsnění pod hlavou válců. Taky jsem to musel vyměnit a zbytky oleje mi cirkulují v chladícím okruhu ještě teď. Každopádně je to podle mě spíše kosmetická vada, kterou ale není radno podceňovat. Snaž se sehnat auto, které je skutečně z roku 1997, protože ty starší mají jiné neduhy. Moje auto má v techničáku napsáno 1997 ale i přesto už bylo vyrobeno v roce 1996 a nejvíce mi vadí, že za studena na nerovnostech se z palubovky ozývá nepříjemné skřípání. Já ho zatím přebíjím autorádiem

. Jinak bývá problém že ze v pátých (třetích) dveřích překousávají kabely a hadička ostřikovače. U mého auta už je obojí domácky spraveno a vše funguje jak má. Mívá potíže s elektrikou (takže pokud cokoli v elektrice nefunguje a nemaj v tom prsty pojistky, tak bych to auto asi nebral), odcházej tomu brzdy, ale to záleží na stylu jízdy. Jinak se s tím autem sžiješ celkem brzy a při jízdě mimo město je to zábava. Je samozřejmě trošku tvrdší v pérování takže si na okreskách připadáš kolikrát jak jezdec rallye, ale myslím že to je fakt dobrý auto. Při koupi v té cenové relaci šlo sehnat jen starý střepy, nebo felicie a oproti nim je Rouvee nadupaný fáro. Já bych v dohledné době fakt neměnil, maximálně teda až budu mít peníze na rover 75

)