Tak si takhle jedu z práce domů přijíždím ke křižovatce zařadím 1 a křup, jakýsi prapodivný zvuk a řadící páka je najednou nějaká volná, nejde zařadit rychlost, vybitej mobil a asi 6 km od domova. stojím na vystražných a přemýšlím co dělat. Prohlídnu vše co šlo ale nic jsem neviděl tak zkusím nastartovat a naštěstí tam zůstala zařazená jednička, tak jsem se došoural domů. Doma prohlídnu auto a on se ulomil kloub od táhla řadící páky. Tak sme to s tátou zavařili a vyztužili, tak snad už zo bude vpoho. Když už sme byli pod autem, tak sme namazali všechny klouby od těch táhel a teď se řadí mnohem lehčeji.
Nejdřív se mi rozbylo otvírání dveří u řidiče, vypadla tam nějaká tyčka, byla prča to tam nasazovat nazpět.
Pak se rozbilo to stahování okna.
Teď tohle.
Co bude další?
Další vtípek mého Rouvříka
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Další vtípek mého Rouvříka
Chlape, nezávidím, ale hlavní je že jsi nad vším tím zvítězil a že tě to neodradilo.
- rammpa
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, tak je fakt smula. ale nastesti ti to dobre dopadlo.
drzim palce.
Tak hlavne at te nezlobi a at slouzi.
drzim palce.
Tak hlavne at te nezlobi a at slouzi.
Brmm Brmmmm
Rover 45 , 1,4 16v,2001
Moj Angličák : http://www.rammpa.sk/index.php?option=c ... &Itemid=45
Rover 45 , 1,4 16v,2001
Moj Angličák : http://www.rammpa.sk/index.php?option=c ... &Itemid=45
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Hele jestli jsi uz dokazal dat dohromady stahovani oken, tak zvladnes vsechno:) Protoze vim, jak ta stahovacka dokaze zpestrit dva dny:)
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
-
Tak ted jsem se trochu vylekal co jsem četl Tomyho příhodu. Jinak já jsem ten co ti prodal to zrcátko Za dva týdny se chystám se svojím Roviem 214Si do Francie na dovču - plán je asi 5tis km. Tak doufám že mě můj tulák nezklame. Mám ho rok a měsíc a zatím žádná závada. Jen výměna spotřebních dílů jako sjetý kotouče (již při koupi), klepající čep řízení (při koupi v poho, rok na našich silnicích mu dal zabrat-samozřejmě že čep u spolujezdce) a ještě výměna torzních stabilizátorů (holt guma za ty roky steřela). Jinak kromě kosmetických výdajů (zrcátka v barvě, litá kola) a výměny olejů a fitrů žádné další výdaje.Takže musím zaklepat a doufám že se z Francie vrátím bez poruchy. Jinak má můj Rovie najetého 134 tis, z toho já jsem najel téměř 14tisíc.
Rover 214Si (76kW)
Myslím, že to ruplo spíš kvůli tomu že ty klouby byly totál vyschlý, tak to neklouzalo jak mělo. Jinak já mám najeto 112 tisíc a z toho jsem najel 14 tisíc já a taky žádný velký výdaje, v podstatě jediný peníze co jsem do auta dal bylo za vzduch. + olej. filtr, olej, alu kola+pneu, + zrcátko, potahy, koberce, nový žárovky do světel a pár zadních prasklách žárovek v brzdovým světle, ty sem měnil asi už 3x ...
pěkně
stahování oken už mě taky stálo docela dost peněz a bojím se, že budou další. Ale zjistil sem, že je důležitý ty gumy u oken občas stříknout silikonem, jinak nekloužou, zasekávají se a to mi dokonce úplně ohnulo stahovačku, takže sem musel koupit novou...okýnka jsou udělaný dost špatně...vlastně okna ne, akorát tam je nedomyšlený tesnění.
stahování oken už mě taky stálo docela dost peněz a bojím se, že budou další. Ale zjistil sem, že je důležitý ty gumy u oken občas stříknout silikonem, jinak nekloužou, zasekávají se a to mi dokonce úplně ohnulo stahovačku, takže sem musel koupit novou...okýnka jsou udělaný dost špatně...vlastně okna ne, akorát tam je nedomyšlený tesnění.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Přesně tak, namazat je a pravidelně, hlavně teď když je venku horko a praží na to slunko, tak když to chci stáhnout tak je to sklo úplně přilepený k těm gumám, proto se ohýbaj ty stahovačky, ale jak říkám já jsem je vyklepal kladivem, a určo by tam šly navařit nějaký výztuže aby to bylo pevnější...