Další vtípek mého Rouvříka

Odpovědět
TommyLee

Další vtípek mého Rouvříka

Příspěvek od TommyLee » stř črc 02, 2008 19:56

Tak si takhle jedu z práce domů přijíždím ke křižovatce zařadím 1 a křup, jakýsi prapodivný zvuk a řadící páka je najednou nějaká volná, nejde zařadit rychlost, vybitej mobil a asi 6 km od domova. :( stojím na vystražných a přemýšlím co dělat. Prohlídnu vše co šlo ale nic jsem neviděl tak zkusím nastartovat a naštěstí tam zůstala zařazená jednička, tak jsem se došoural domů. :mrgreen: Doma prohlídnu auto a on se ulomil kloub od táhla řadící páky. Tak sme to s tátou zavařili a vyztužili, tak snad už zo bude vpoho. Když už sme byli pod autem, tak sme namazali všechny klouby od těch táhel a teď se řadí mnohem lehčeji.

Nejdřív se mi rozbylo otvírání dveří u řidiče, vypadla tam nějaká tyčka, byla prča to tam nasazovat nazpět.
Pak se rozbilo to stahování okna.
Teď tohle.
Co bude další? :(

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Re: Další vtípek mého Rouvříka

Příspěvek od Tommi_82 » stř črc 02, 2008 21:34

Chlape, nezávidím, ale hlavní je že jsi nad vším tím zvítězil a že tě to neodradilo. :!:
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

rammpa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rammpa » čtv črc 03, 2008 8:08

Ty jo, tak je fakt smula. ale nastesti ti to dobre dopadlo.
drzim palce.
Tak hlavne at te nezlobi a at slouzi.
Brmm Brmmmm
Rover 45 , 1,4 16v,2001
Moj Angličák : http://www.rammpa.sk/index.php?option=c ... &Itemid=45

Skeeve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skeeve » čtv črc 03, 2008 8:54

Hele jestli jsi uz dokazal dat dohromady stahovani oken, tak zvladnes vsechno:) Protoze vim, jak ta stahovacka dokaze zpestrit dva dny:)
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd

roman.slezar

Příspěvek od roman.slezar » čtv črc 03, 2008 22:38

Tak ted jsem se trochu vylekal co jsem četl Tomyho příhodu. Jinak já jsem ten co ti prodal to zrcátko :wink: Za dva týdny se chystám se svojím Roviem 214Si do Francie na dovču - plán je asi 5tis km. Tak doufám že mě můj tulák nezklame. Mám ho rok a měsíc a zatím žádná závada. Jen výměna spotřebních dílů jako sjetý kotouče (již při koupi), klepající čep řízení (při koupi v poho, rok na našich silnicích mu dal zabrat-samozřejmě že čep u spolujezdce) a ještě výměna torzních stabilizátorů (holt guma za ty roky steřela). Jinak kromě kosmetických výdajů (zrcátka v barvě, litá kola) a výměny olejů a fitrů žádné další výdaje.Takže musím zaklepat a doufám že se z Francie vrátím bez poruchy. Jinak má můj Rovie najetého 134 tis, z toho já jsem najel téměř 14tisíc.
Rover 214Si (76kW)

TommyLee

Příspěvek od TommyLee » pát črc 04, 2008 16:49

Myslím, že to ruplo spíš kvůli tomu že ty klouby byly totál vyschlý, tak to neklouzalo jak mělo. Jinak já mám najeto 112 tisíc a z toho jsem najel 14 tisíc já a taky žádný velký výdaje, v podstatě jediný peníze co jsem do auta dal bylo za vzduch. + olej. filtr, olej, alu kola+pneu, + zrcátko, potahy, koberce, nový žárovky do světel a pár zadních prasklách žárovek v brzdovým světle, ty sem měnil asi už 3x ... :mrgreen:

tobias

Příspěvek od tobias » pát črc 04, 2008 17:01

pěkně :)

stahování oken už mě taky stálo docela dost peněz a bojím se, že budou další. Ale zjistil sem, že je důležitý ty gumy u oken občas stříknout silikonem, jinak nekloužou, zasekávají se a to mi dokonce úplně ohnulo stahovačku, takže sem musel koupit novou...okýnka jsou udělaný dost špatně...vlastně okna ne, akorát tam je nedomyšlený tesnění.
prodany Rover 620ti :(
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

TommyLee

Příspěvek od TommyLee » pát črc 04, 2008 21:36

Přesně tak, namazat je a pravidelně, hlavně teď když je venku horko a praží na to slunko, tak když to chci stáhnout tak je to sklo úplně přilepený k těm gumám, proto se ohýbaj ty stahovačky, ale jak říkám já jsem je vyklepal kladivem, a určo by tam šly navařit nějaký výztuže aby to bylo pevnější... :x

Odpovědět