barva na brzdiče
barva na brzdiče
Zdravim potřeboval bych poradit jaky odstin barvy na brzdiče by pasoval? mam zelenou metalizu
Re: barva na brzdiče
Nóó´... první, co mě napadlo, tak oranžová ve stylu Rover 200 BRM 

- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
S tim si nevim rady dodnes. Mam tez zel metlu. Prvni petasema byla modra tehdy jsem si necal namichat barvu co ma lod ve znaku na plachte. Na zelenou to nepasuje. Zkusim snad zlatou metlu
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
No zlatou to je barva subaru .. tak zkus znova třebaroverix píše:S tim si nevim rady dodnes. Mam tez zel metlu. Prvni petasema byla modra tehdy jsem si necal namichat barvu co ma lod ve znaku na plachte. Na zelenou to nepasuje. Zkusim snad zlatou metlu
myslel jsem použit od hammerite černou nebo červenou použit mam pekne litaky Alessio rezave brzdiče tam vypadaji blbe
Já bych zkusil tempery je to levný, dají se aktualizovat podle nálady, podle ročního období , podle kostýmku spolujezdkyně .. třeba taková jarní lilo a s vykreslenýma fialovými a žlutýma maceškami by teď slušela..

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
K zelené se těžko kombinuje ... zvolil bych nějakou šedou/stříbrnou. Nebude to tak nápadné a rez vidět nebude.
Taky like Rover BRM 
Jinak ten Hammerit asi není špatný, ale nesmí se na to dostat brzdová kapalina a ani žádná jiná, kromě vody. Jinak se ta barva rozblemcá a je to pěkný hnus...
Po vlastní zkušenosti doporučuji Foliatec

Jinak ten Hammerit asi není špatný, ale nesmí se na to dostat brzdová kapalina a ani žádná jiná, kromě vody. Jinak se ta barva rozblemcá a je to pěkný hnus...
Po vlastní zkušenosti doporučuji Foliatec

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A tos nám ze začátku nevěřilTrunda píše:... Po vlastní zkušenosti doporučuji Foliatec

Ano, už jsem psal, že jsem byl vůl, že jsem nevěřil
.... jo takže abych doplnil informaci, barvu ve spreji moc nedoporučuji 

já osobně opískovaný brzdiče opískuju, natřu bezoplachovým odrezovačem, na to řiďoučkou metalízu několikrát, ta se parádně zapije do opískovanýho povrchu, a přez to dvě tři vrsty epoxidovýho laku a drží to jak skála.
kabrio XW 214, kabrio 214XW bouračka... http://www.bouskaservis.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 777571165
Taky možnost.... ten Foliatec je v podstatě taky epoxidová barva.