Zdravim, opět mám nějaké dotazy ohledně mého Rovera 416 / 1996. Chci se zeptat zda Vám taky "vrže" silentblok u zadního pravého kola (případně zda se to dá vyměnit a na kolik to přijde, pokud jste už měnili) + jak jezdím po dálnicích klepou se mi zrcátka... ne celé zrcátko, ale jen vnitřní zrcadlo

je to pouze a jen v jednom místě, když ty zrcátka nastavím jinak je to OK, ale časem se zase jakoby sklepou do půvoní polohy a jak jedu po těch našich "krásně hladkých dálnicích" zrcadlo se třepe a já vidím roztřepaný obraz. Máte nějaký tip jak to opravit, chtělo by to asi nějak dotáhnout nebo co, ale nevím zda se to dá nějak udělat - za každou radu budu rád... pokud mi teda nebudete doporučovat výměnu celého zrcátka
Dneska budu měnit motorový olej, už jsem najel hodně a chtělo by to. Pak se ještě bude měnit silentblok držák výfuku

páč mi to občas rezonuje - tak snad se to tím vyřeší. Dále bych potřeboval vyměnit madlo u dveří spolujezdce - kamoš byl šikovnej a když se mi pokoušel opravit centrál zapomněl na jeden šroub... no a urval zavěšení madla, takže mi teď rezonuje tapecírung na dveřích

a to se vyplatí. No ale potřebuju se zeptat zda někdo máte madlo, dále pak potřebuju trysku zadního ostřikovače a držák co je nad zadníma dveřma... tuhle poptávku dávám i do sekce poptávka - tak mi můžete psát tam. Díky