Čidlá/snímače Rover 45 2.0TDI
Čidlá/snímače Rover 45 2.0TDI
Zdravím Roveráci ako som kúpil autíčko nemal som tam zapojené dva čidlá , ale zdá sa , že všetko funguje - teplotu ukazuje a vrtule sa krútia. Môžete mi povedať či tam máte niečo pripojené a načo to slúži ? Vďaka
Rover 45 2.0TDi 74kW 2003
Re: Čidlá/snímače Rover 45 2.0TDI
Zdravím vyfot cely motor.... At je videt kde co je... Vypada to jako dodělavané
Zdar tak ten prvni to je snímač tlaku nasávaného vzduchu, celkem dulezité čidlo ktere by mělo být určitě zapojené.
a ten konektror u čela ještě zjistím
Dakujem ano mas pravdu nasiel som to , a od kial tam ide konektor do toho cidla ? lebo ja nemam ziadny co nieje zapojdeny
a nemalo byt to cidlo integrovane vo vahe vzduchu ?
čidlo na motoru tam nemám nic zapojené
a u předku světel tam takové nemám,možná jo ale jinde,a ani si nepamatuju z elektro schémat že by tam nějaké bylo,možná někdo něco opravoval a dával ho do předu
a u předku světel tam takové nemám,možná jo ale jinde,a ani si nepamatuju z elektro schémat že by tam nějaké bylo,možná někdo něco opravoval a dával ho do předu
Rover 45 ,2.0 ITD 74Kw,r.v.2000 ,5dv.
tak jsem pročetl elektro manuál a vůbec jsem to čidlo neidentifikoval,je to něco navíc,dej sem prosím detalnější foto toho čidla v předu,a koukni jestli tam je nějaké číslo třeba c5553 nebo něco podobného.
Rover 45 ,2.0 ITD 74Kw,r.v.2000 ,5dv.
Ďakujem tak to čidlo na motore neriešim a to druhé ešte hodím foto ináč pozeral som tvoje fotky , pekný roverik