Tažné zařízení
Tažné zařízení
Zdravím,
chtěl bych Vás požádat o pomoc, nedaří se mi sehnat tažný na Rover 45 Hatchback, už dvakrát mi přišlo na sedana přitom jsem objednával na pětidveř, při reklamaci prej chyba v systému. Obvolal jsem cca sedm prodejců a nic. Ani v British Automotive s.r.o. mi nepomohli.
Tak se Vás chci zeptat či nemáte někdo nějake typ kde ho koupit.
Předem diky za odpověď.
chtěl bych Vás požádat o pomoc, nedaří se mi sehnat tažný na Rover 45 Hatchback, už dvakrát mi přišlo na sedana přitom jsem objednával na pětidveř, při reklamaci prej chyba v systému. Obvolal jsem cca sedm prodejců a nic. Ani v British Automotive s.r.o. mi nepomohli.
Tak se Vás chci zeptat či nemáte někdo nějake typ kde ho koupit.
Předem diky za odpověď.
Re: Tažné zařízení
Jenom pro info, cca po měsíci shánění novéh tažného zařízení na Rover 45 Hatchback jsem neuspěl, už se koupit nedá přestali ho vyrábět. Což se teda divím jako blázen.
Kdyby jste někdo věděl o starším na českejch papírech a bylo na prodej, dejte prosím vědět. Budu moc vděčnej. Moc se mi nechce zbavovat auta.
Kdyby jste někdo věděl o starším na českejch papírech a bylo na prodej, dejte prosím vědět. Budu moc vděčnej. Moc se mi nechce zbavovat auta.
Nějak se mi to nezdá, protože to máš to samé co Honda Civic MB... koukám, teoreticky by to mohlo být stejné jako na Hondu Concerto, což má stejně dlouhý a tvarovaný zadek http://www.tazne-zarizeni-vamot.cz/tazn ... -concerto/ .... akorát že koukám, že je to stejný kód, jako na R400 5D... ale to kurnik musí být Hatch. Protože Honda Concerto nebyla dělaná jako sedan, tudíž byla kratší jako hatch Civic...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu Co na to Google?Trunda píše:... Honda Concerto nebyla dělaná jako sedan, tudíž byla kratší jako hatch Civic...
Zdroj: https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Concerto... The Concerto was sold in both liftback and sedan ...
Samozřejmě jsem myslel kontinentální Evropu, kde se sedan prodával jen jako Rover 400... Když už se tu objeví fakt Honda, tak je to Japonská, nebo Americká verze...
Sice je to pěkné, že by tam šlo z jiného auta, jenomže na registru Vám to nepřihlásí, protože to nemá typovej lístek na Rover 45. Není to na toto auto homologované.
Takže to musí být, buď starší ze stejného auta s techničákem od daného vozu, nebo nové s typovím listem. Takže z toho vyplívá že jsem v pasti - tečka.
Takže to musí být, buď starší ze stejného auta s techničákem od daného vozu, nebo nové s typovím listem. Takže z toho vyplívá že jsem v pasti - tečka.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nedovezl by lenham z UK? Akorát teda nevím, kde k tomu vezme CZ typový list, aby se to dalo zapsat do TP. To zase asi leda přes Helpreg.
Řekl bych, že kdybys to na tu Hondu sehnal, tak by se dalo od pana Stehlíka získat vyjádření, že je to ok a úředník by to mohl skousnout. Ale chce to aktivně komunikovat se všemi zúčastněnými stranami - prodejce, úředník, p. Stehlík. Postup by mohl být následující:
1) Jít za úředníkem technikem, sdělit mu, že máš tento problém a že by to mělo pasovat z Hondy. Že chápeš, že je problém s typovým listem, ale že bys mohl od zastoupení značky Rover zajistit potvrzení o shodnosti dílu. Pokud úředník dopředu toto připustí a nebo navrhne jak by to šlo, následuje další krok.
2) Zavolat p. Stehlíkovi, jestli by byl schopný vydat nějaké vyjádření, pokud by se ti podařilo kompatibilní tažné sehnat. Pokud ano...
3) Zkusit pořídit výše zmíněné tažné, jestli je to opravdu ono. Pokud ano, dokončíš proces...
1) Jít za úředníkem technikem, sdělit mu, že máš tento problém a že by to mělo pasovat z Hondy. Že chápeš, že je problém s typovým listem, ale že bys mohl od zastoupení značky Rover zajistit potvrzení o shodnosti dílu. Pokud úředník dopředu toto připustí a nebo navrhne jak by to šlo, následuje další krok.
2) Zavolat p. Stehlíkovi, jestli by byl schopný vydat nějaké vyjádření, pokud by se ti podařilo kompatibilní tažné sehnat. Pokud ano...
3) Zkusit pořídit výše zmíněné tažné, jestli je to opravdu ono. Pokud ano, dokončíš proces...
Díky moc za rady.
Zajdu osobně na registr a poptám se. Sice jsem s technikem z registru, už dvakrát mluvil po telefonu, ale tuto možnost jsme neprobírali. Potom dám vědět.
Zajdu osobně na registr a poptám se. Sice jsem s technikem z registru, už dvakrát mluvil po telefonu, ale tuto možnost jsme neprobírali. Potom dám vědět.
Držím palce
Tak nakonec vše dopadlo tak, že jsem koupil 205ku 1.9D s tažným a ta to všechno odmaká.
A bude kild a více času na opravu rovera, potřebuju vyměnit silentbloky uložení zadní nápravy, zadní tlumiče a nějaké další prkotiny.
Třeba ho někde časem seženu z nějakého staršího auta.
Takže tak no.
A bude kild a více času na opravu rovera, potřebuju vyměnit silentbloky uložení zadní nápravy, zadní tlumiče a nějaké další prkotiny.
Třeba ho někde časem seženu z nějakého staršího auta.
Takže tak no.
Kdyztak kdyby byl jeste zajem tak mám na rover 45 tažné zařízení bosal s odnimatrlnou koulí
I love UK sound of my 18K!!!
Posílal jsem sz a bez odezvy ?tomasl píše:Kdyztak kdyby byl jeste zajem tak mám na rover 45 tažné zařízení bosal s odnimatrlnou koulí