Na netu sem našel fotku zelené 400 a ikdyž byla v bazaru nějakych 2.5hodiny a 150km ode mne neváhal sem a vyrazil.
1,6(82kw) kombi r.v.1998 najeto 84tis první majitel,plná serviska.
Auto se mi moooc zamlouvalo.
Projíždka příjemné překvapení žadnej hukot skřípaní bouchání rachtání...motor tichej pravidelnej,nikde neteče,ze spoda minimum reze nic omlácenýho.PLATIM
Nicméně jak to tak býva než sem dorazil domu zjistil sem že:
1)To mě trápí nejvíc:Při sešlápnutí spojkového pedálu se ozve jakési jemnné svištění,sice to nemá absolutně žádný vliv na jízdu ale co to je?
Udělá to i když stojim a nemusim mít ani zařaznou rychlost.
2)V techničáku mám 216(to prostě nechápu v bazaru sem 10krát přečet a skontroloval každou maličkost a tohle přehlídnu holt sem vůl) ale vše ostatní souhlasí na puntík,tohohle sem si všim až na evidenční kontrole,jim to
očividně vůbec nevadilo prošel sem bez problému...
tady je odkaz na úplně stejný auto jako sem koupil,prosím je to 400 že jo?http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6827380
Já tam vidim nápis 400 ale tenhle shodou okolností stál hned vedle mího a prý ho dotáh stejný člověk tak chci mít jistotu.Krom toho fotku 216 sem našel jen jednu a ta mi přišla sakra podobna..
3)Snad prkotina:Mam jen jeden klíček a ovladač na centrál,čet sem že to může být průser.
Můžu někde za rozumnou cenu nechat udělat druhej(i ovladač).A šlo by odpojit alarm a imobilizér?Snadno a rychle?
4)Pak už je tam jen pár maličkostí.
Takže zítra volám borcům s Českýho Dubu (mam to jen 30km) a doufám že uslyšim jen samé pozitiva

Každopádně budu moc rád a vděčný za každou radu a pomoc.
Děkuju a všem spoustu spokojených kilometrů.