Kontrolka benzinu
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolka benzinu
Cauki mam dotaz na kontrolku benzinu jestli ji ma 416 kombi. Jednou mi dosel benzin a nic mi nesvitilo takze se chci zeptam jestli tam je a kde ji najdu v kterych mistech. Diky
Re: Kontrolka benzinu
Lukky III píše:Cauki mam dotaz na kontrolku benzinu jestli ji ma 416 kombi. Jednou mi dosel benzin a nic mi nesvitilo takze se chci zeptam jestli tam je a kde ji najdu v kterych mistech. Diky
Nevíte náhodou, kolik benzínu zbyde v nádrži, když kontrolka ukazuje nulu? Podle mého názoru asi ještě 5l.
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Henry8 píše:
Nevíte náhodou, kolik benzínu zbyde v nádrži, když kontrolka ukazuje nulu? Podle mého názoru asi ještě 5l.
me by spis zajimalo jak vubec vypada protoze mi nic nesvitilo jak mi dosel benzin
kontrolka
idealni pro svou vlastni predstavu se podivej na fotku pristr. desky v manualu vozidla (myslim,ze je ke stazeni i nekde na foru)
Myslím, že Angličan kdysi psal na Helptechu, že kombíky kontrolku nemají. Už nevím přesně jestli to nebylo nějak jinak. Každopádně 416 hatchback kontrolku má a u mně se rozsvítí, když je v nádrži asi 8 litrů, ručička dospěje k nule, když je tam 15 litrů, to znamená že chybí 40lirtů, a když je na 1/2, tak chybí 20l - zbývá 35l:o)
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo mockrád diky. A jeste nevite co je za kontrolku to TC to jsem taky v navodu nenasel. Diky
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Manual o kontrolce TC mlci ... zkus se nekde prudce rozjet na snehu/ledu, jestli se nerozsviti - mohla by to byt kontrola prokluzu pri rozjezdu (Traction Control).
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Ok tak ja to zkusim jestli to neco udela.
tak po zkusennosti nemá žebravý oko ani 620ti...ráno sem zůstal stát 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Ale má, asi Ti jen praskla žárovička...tobias píše:tak po zkusennosti nemá žebravý oko ani 620ti...ráno sem zůstal stát
2x Rover 620ti