Unik chladici kapaliny + problem s motorem (?)
Re: Unik chladici kapaliny + problem s motorem (?)
Pratele, dekuji Vam za cenne rady. Rozvody by se v pripade, ze je to vodni pumpa menily taky, nevim, kdy byly predtim meneny a aby byla jistota, tak by se to nechalo udelat cele. Jeste zkontroluju rady Hombre(ho) a pak se uvidi.
Rover 416 Si 1997 barva: British racing green
-
- Kontaktovat uživatele:
No a s rozvodama taky novou napínací kladku...
No jen aby to pak neprislo na nejakou velkou sumu. Vubec se v cenach neorientuju, vodni pumpu jsem nasel od Starline za cca 700 Kc s dph, po komplet rozvodech jsem se jeste nekoukal a u napinaci kladky taky zatim nemam vubec predstavu, kolik to muze stat.Tommi_82 píše:No a s rozvodama taky novou napínací kladku...
Ono to auto neni zadny zazrak a cpat se mi do nej penize furt nechce, proste at jezdi a az se stane neco zavazneho, tak se proste koupi radeji jine, protoze tohle uz sezralo tolik prachu ...
Rover 416 Si 1997 barva: British racing green
-
Hlavne ne Starline.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, starline nebrat. Leda bys byl už rozhodnutej že půjde v brzké době z domu...

Pokud si dobře pamatuju, vodní pumpa byla Bugatti za 900,- řemen Continental stojí kolem 1000,- a kladka stála kolem 700,-.
Starline nekupuj, u těchto věcí se při poruše jedná o zničení celého motoru. Taky nech vyměnit gufero na klice.
Starline nekupuj, u těchto věcí se při poruše jedná o zničení celého motoru. Taky nech vyměnit gufero na klice.