Jak tak jezdím a jezdím, mám pocit že hukot v převodovce je čím dál horší. Zpravidla ho vnímám jakmile na pětku překračuju 90Km/h
Klasicky při stovce uberu plyn, a je ticho. Olej mám měněný + přípravek proti opotřebení. Najeto mám teď neco přez 120 tisíc.
Jak jste na tom ostatní.
Hukot převodovky
Re: Hukot převodovky
ahoj, už se to tu psalo mockrat, nevim jestli i u r45/r400 ale u r200 je to obvykly problem. Jedine řešeni asi vyměna za nějakou méně hučící nebo silnější audio 

Re: Hukot převodovky
Ten samy problem jsem mel take - vymena vsech ložisek v prevodovce = 8000kč objednano z anglie (sborka a rozborka) delal mi to kamos v AP Butovice. najel jsem s tim uz od te doby 5000km a zatim dobryEny45 píše:Jak tak jezdím a jezdím, mám pocit že hukot v převodovce je čím dál horší. Zpravidla ho vnímám jakmile na pětku překračuju 90Km/h
Klasicky při stovce uberu plyn, a je ticho. Olej mám měněný + přípravek proti opotřebení. Najeto mám teď neco přez 120 tisíc.
Jak jste na tom ostatní.

No tak zajímavé je, že to začne dělat přesně při 85Km/h na pětku
při 80ti je naprosté ticho.
Každopádně mám potvrzené že to sou ložiska, a že tu nejdou koupit.
Jelikož jak píšeš si za ně dal 8k je to podobná cena za kterou se dá sehnat starší zachovalá převodovka. Což mi příjde lepší volba.
Ještě s tím nějaký čas počkám, myslím že to není v kritickém stavu pro výměnu.

Každopádně mám potvrzené že to sou ložiska, a že tu nejdou koupit.
Jelikož jak píšeš si za ně dal 8k je to podobná cena za kterou se dá sehnat starší zachovalá převodovka. Což mi příjde lepší volba.
Ještě s tím nějaký čas počkám, myslím že to není v kritickém stavu pro výměnu.