převodovka - prosím poraďte mi :-(
Re: převodovka - prosím poraďte mi :-(
Se me nezda ze by odesla jen tak prevodovka . Spojka funguje normalne? neodesel jsem spojkovy valec jako me(spojka sla prilis zlehka a vubec nespojkovala) - taky neslo nic zaradit.
Ja budu mit na prodej komplet R400 sdi pravo rizeni, ale ne ted a jsem stejnak daleko od tebe asi.
Ja budu mit na prodej komplet R400 sdi pravo rizeni, ale ne ted a jsem stejnak daleko od tebe asi.
Rover 220 Sdi (99)
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Také si myslím.Chtělo by to nejdříve prověřit než shánět převodovku.Pokud do poslední chvíle fungovala a neozývaly se žádné podezřelé zvuky tak bych to tipoval spíše na spojku.Jde zařadit rychlost na místě při vypnutém motoru ???
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se taky nechtělo věřit že by to byla převodovka a když už to říká i Zakar(kterej už těch Roverů opravil nějakou hromadu), tak to je co říct.
No každopádně až koupíš novou převodovku a Frenk ji bude nasazovat, tak pokud je spojka špatná tak si toho Frenk všimne, neboj. Akorát v té době už budeš mít vyhozený prachy za zbytečnou koupi převodovky a Frenk ti řekne že máš ještě za 6 litrů koupit spojkovou sadu.
No každopádně až koupíš novou převodovku a Frenk ji bude nasazovat, tak pokud je spojka špatná tak si toho Frenk všimne, neboj. Akorát v té době už budeš mít vyhozený prachy za zbytečnou koupi převodovky a Frenk ti řekne že máš ještě za 6 litrů koupit spojkovou sadu.
- Roman620ti
max80 píše:Stal se taky takovej pripad, bylo to na jizni Morave...v Keksinove, tam nasli v tahlech varecku se sadlem... Nekdy jsou priciny very simple
2x Rover 620ti
-
za zkoušku nic nedám, zavolám tam zítra a uvidí se, drže mi pěsti:-)
-
řazení stálo za prd už při koupi, celou dobu z těžka. Už se mi poslední dobou kousali zuby při zpátečce. Nejde zařadit ani při vypnutém motoru. Jen hodně velkou silou, kterou jsem nedala já tam šla hodit jednička. Spojku jsem zkoušela jako první variantu a vše jak má být, beze změny. V poslední době mi začalo hučet něco v kole, myslíte, že by to mohlo mít nějakou spojitost mezi ssebou? Dá se to poznat i jinak, než abych to musela rozdělat? ani nevím jak..
Chudinko, kdybys byla z Prahy hned bych se do toho přijel poštrachat.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
-
- Kontaktovat uživatele:
V kterým kole hučelo? A jak jste poznali že je spojka dobrá? každopádně pokud opravdu nejde vůbec řadit při vypnutým motoru tak je to fakt v táhle, páce, kulise nebo převodovce.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Bylo by nepříjemné kdyby jsi nechala vyměnit převodovku a pak se zjistilo,že je zarezlý čep řazení pod autem.Píšeš,že řazení šlo ztuha po celou dobu. Takže tomu vše nasvědčuje.Při zjišťování závady je třeba začít nejprve s těmi jednoduchými závadami.A když mi praskne pneumatika tak si také hned neběžím koupit nové auto.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Taky tý převodovce moc nevěřim.Zkusil bych odpojit táhla , dal predky na stojanky a radil bych rucne se zapnutym motorem Kdyby to slo tak to mas v pohode a kdyz ne tak to bude ta kysna no.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Smankote, ale ta kysna taky neni monolit... taky se da rozdelat a i v ni se da spousta veci vymenit, opravit... i toto by melo byt soucasti procesu, o kterem mluvil Zakar...
-
hučelo levé přední kolo (u řidiče). Spojku jsem prošlapovala a šla normálně. nešla z tuha ani lehko jako by tam nebyla. Zkrátka jako obvykle.
Z jeseniku to posila busem hnedka ten den. Doprava te vyjde na 100 kc, coz je skvely. Me to takhle posilal do prahy uz třikrát.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
jj jeseníky asi vítězí