Kroužek na homogenickým kloubu pro ABS
Kroužek na homogenickým kloubu pro ABS
Tak jsem si nechal vysoustružit 4 kroužky pro ABS a mechanik zjistil,že na zadních kolech je to řešený jinak, tak mi zbyli dva na prodej.ABS už mám plně funkční a jsem s tím spokojenej.Jsou vysoustružený podle strojního plánu zde na foru uvedeného.Na 400 a 200 padnou určitě na další typy si nejsem jistej.
Re: Kroužek na homogenickým kloubu pro ABS
To je sqělé. Kroužky ABS zrovna taky potřebuju. Jaká je cena? Tel. 605 750 799 Díky. JU
Ahoj, mám dva kroužky a peníze se před dovčou hodí.Jeden za 1000,- .Nevim co je na tom pravdy,ale prý tyhle nový to auto přežijí a tak nebudu doma schovávat záložní a pošlu je raději do světa.Nejsou kalený jen jsem je pozinkoval.Pokud bude zájem tak je pošlu poštou. Tel. 721463966 stačí napsat beru a adresu:)
Prosím odkaz na ten výkres krožků, díky.
Rover Tourer 416 r.v. 1998
Půl hodinka hledání tady na foru a bingo
http://www.uloz.to/826335/abs-pdf

Díky pane, já už to tady kdysi zahlídnul, jenže to nebylo aktuální ...
No a teď jsem to hledání asi v pátém tématu o ABS vzdal
P.S. zajímalo by mě jak tam ten kroužek drží, není na něm žádná drážka a tolerance je +0,2mm takže to nalisované asi nebude ? A kdyby se v těch vnitřních rozích udělal třebas jen r 0,5mm tak bude hned lepší pevnost... Komi ještě jednou díky.
No a teď jsem to hledání asi v pátém tématu o ABS vzdal

P.S. zajímalo by mě jak tam ten kroužek drží, není na něm žádná drážka a tolerance je +0,2mm takže to nalisované asi nebude ? A kdyby se v těch vnitřních rozích udělal třebas jen r 0,5mm tak bude hned lepší pevnost... Komi ještě jednou díky.

Rover Tourer 416 r.v. 1998
Není zač
rád jsem pomohl.Kroužky jsem si nechal měnit a prý pasovali přesně.Akorát si nepamatuju jestli je musel něčím ještě přilepit(třeba belzonou)

Kdyby někdo potřeboval ty kroužky ABS na přední nápravu, mám dva zbytečné a můžou mi vyrobit další. Jsou přesné, nemusí se lepit, stačí nahřát, nasadit a nechat vychladnout.

Zdravim bude mi to pasovat na r45 rv. 2001 1.6 benzin?
golf 1.8 gti........golf 1.4 cl.........Rover 45 1.6........audi a6 1.9Tdi.....
..octavia 2.0 Tdi.........zatim me nejvic stal rover

To nevím, ale pravděpodobně ano, kdyžrtak to zkus změřit, jestli jsou ty rozměry přibližně stejné, mělo by to pasovat. Kdyby tozměnili, tak určitě o celé milimetry.
v poho uz sem to vyresil, koupil sem novy homokinetak
golf 1.8 gti........golf 1.4 cl.........Rover 45 1.6........audi a6 1.9Tdi.....

.... kdyby nahodou nekdo shanel.... velmi pekna cena
http://www.aaautosport.com/abs-reluctor ... -111-p.asp

Tak to je super cena,ja za ně dával balík
ale hlavně že už ABSko funguje

To jo.... vsak ono na tom taky nic neni... ale chapu, ze pokud nekdo vyrobi na zakazku dva kusy, tak ze si to necha radne zaplatit...
Když se tu řeší ty kroužky, mám je samozřejmě taky už delší dobu v řiti, ale jezdit se s tim dá, když o tom člověk ví
No ale co mě překvapilo, bylo, že když jsem už kdysi, když mi to začlo blbnout, zajel k p. Maredovi a řekl mu o tom (koukl zespoda a potvrdil orezlé a prasklé kroužky), tak mi řekl, že samotný kroužek se vyměnit nedá a musí se dát celý nový homokloub. To už je docela rozdíl v ceně opravy, když vezmu v potaz cenu kroužku v odkazu v předešlém příspěvku. Já chápu, že doba je zlá a vydělat si potřebuje každej, ale tohle bych od něj nečekal, zvlášť po těch X návštěvách a tom balíku, co jsem u něj nechal. Zanechalo to ve mně pocit, že ze mě akorát tahá prachy a že to, co jsem mu zaplatil za všechny ty servisní zásahy, mohlo být klidně i míň. Asi nabyl dojmu, že když k němu furt jezdí blázen s rezavým roverem a nevadí mu strkat do něj další a další prachy, tak má asi chlapec peněz dost a je třeba ho pumpnout. Na práci p. Maredy nemůžu říct nic špatného, na co sáhl, to od té doby bez problémů funguje, ale to ostatní vrhá špínu na jeho dobré jméno
Takže, prosím, může mi tu někdo dát tip, kdo by mi spravil rovera a neoškubal mě jak slepicu? Něco třeba kolem Českého Brodu, Praha východ nebo tak, dělám v Praze a jezdit do Písnice jsem zvládal... Nemusí to být profi servis, stačí garáž, hlavně aby v ní byl dobrej chlap, co mě nebude tahat za nohu.

Je: Rover 45, 1,4 2001
Byl: Rover 416Si liftback, r.v. 1997
Byl: Rover 416Si liftback, r.v. 1997