ventilator
ventilator
Hoj. Kdo mi poradi, na ventilatoru mi jede jen poloha 3,4 zbytek nic. nevite nekdo co s tim? dikes
Re: ventilator
bolo to tu viac krat rozoberane a vyriesene
treba dat dole kastlik pred spolujazdcom a je tam taka sranda odporovych drotov zbadas to hned idu tam 4 droty treba to vyenit tusim ze fungl nove sa da zohnat za 35E resp tusim 900ceskych skus kontaktovat lehman3 alebo mirek123 popripade nejake vrakace ak chces
treba dat dole kastlik pred spolujazdcom a je tam taka sranda odporovych drotov zbadas to hned idu tam 4 droty treba to vyenit tusim ze fungl nove sa da zohnat za 35E resp tusim 900ceskych skus kontaktovat lehman3 alebo mirek123 popripade nejake vrakace ak chces
to isté som riešil aj ja. staré pružinky čo boli prepálené som odtiaľ vytiahol a nahradil som ich druhými pružinkami. naletoval som ich tam a cca pol roka to normálne fungovalo. teraz mi nefunguje prvý stupeň. musím to vytiahnuť von a pozrieť sa na to
a mimochodom keď už tu bolo písané, že sa to dá zohnať za cca 35€, tak to asi kúpim nové. naposledy som mal ponuku za vyše 70€ (2000 korún českých + poštovné) a to som za tú krabičku nebol ochotný toľko dať.
a mimochodom keď už tu bolo písané, že sa to dá zohnať za cca 35€, tak to asi kúpim nové. naposledy som mal ponuku za vyše 70€ (2000 korún českých + poštovné) a to som za tú krabičku nebol ochotný toľko dať.
- Roowi
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to řešil a nevýjde to ani na tolik, že by mělo cenu se s tim nějak patlat a vymejšlet tam motanice z nových odporových drátů nebo snad dokonce někde shánět vysokovýkonnostní odpory Navíc tim riskuješ, že tam dáš něco jinýho a bude se to neskutečně hřát (já se bál o palubku )... Objednal jsem to ráno v AutoKelly a ve dvě hodiny tentýž den mi volali, že už to tam mám. Zaplatil jsem cca. 500,- a daroval autu 10 minut času a bylo po problému s rychlostma
http://obchod.autokelly.cz/#PATH=376180 ... T=0|LNG=0|
http://obchod.autokelly.cz/#PATH=376180 ... T=0|LNG=0|
Above all it's a Rover