Ahojte,
Chcel som vymeniť žiarovku H7 na pravej strane (pohlad z vozidla) a po vymene som zistil ze svieti rovnako. Predchadzajuci majitel drcol predkom niekde tak je tam nové svetlo. Ked som sa lepsie pozrel dovnutra, pozeram ze je tam nejake tienidlo na srobiku a prakticky skoro cela ziarovka je v nom. Ze ci to tak ma byt alebo to nove svetlo je je na 2 veci. Na lavej strane je original a to svieti o porovnanie viac. Vravel som si ze niekedy na jesen kupim aj lave nech su krasne cire obe, lebo to staré je mliecne.
Otazka to tienidlo tam má byt?
Prikladam fotku, je to slabo vidiet ale da sa rozoznat.
Dik za odpovede
Otázka na pravé stretávacie svetlo
-
- Kontaktovat uživatele:
Otázka na pravé stretávacie svetlo
- Přílohy
-
- 2011-06-17 16.44.34.jpg (183.82 KiB) Zobrazeno 1329 x
Rover 414SI RT 1,4 1998 LPG
Re: Otázka na pravé stretávacie svetlo
Z té fotky jsem moc nepoznal, ale stínidlo tam má být, žárovka svítí odrazem od zrcadla, ne přímo dopředu, protože tak by se nedal kužel světla tvarovat. Proto je taky špička žárovky zabarvená. Otázka je, jestli to stínidlo není nějak pokřivené.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to som si vydychol, budem dúfať že to bude OK keď to tam má byť .
Rover 414SI RT 1,4 1998 LPG
Nechával jsi si zkontrolovat seřízení světel? Tenhle rozdíl ve svítivosti může být tím, že je každé světlo naklopené jinak. Pro hrubou kontrolu stačí auto postavit na rovinu před zeď a obě světla by měla svítit stejně vysoko.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Pokud není nějak mechanicky narušený třeba držák samotného světla, jako jsem to měla já, pak opravdu pomůže geometrie světel..