Koupě výfuku
Koupě výfuku
Zdarec za kolik se dá sehnat komplet výfuk na Rover 416Si ? Nevozí to někdo z UK počítal sem to podle cen na Ebay a vychází to nějak 5000kč za celí komplet za info díky.
Re: Koupě výfuku
Tim kompletem myslis co vsechno? Takto si pod tim lze predstavit spoustu variant
Jinak urcite tohle se nevyplati tahat nekde z anglie... pokud na tom chces mermomoci usetrit, coz teda vrele nedoporucuju, tak i tu sezenes vsechny casti vyfuju za slusnou cenu... staci pohledat. Obchodu s vyfuky jsou tuny... Ja osobne doporucuju nakupovat vyfuky od Tyllu... jednak velmi dobra komunikace, rychle dodani, ceny prijatelne a kvalita urcite vetsi jak vetsina ostatnich vyrobku...
Jinak urcite tohle se nevyplati tahat nekde z anglie... pokud na tom chces mermomoci usetrit, coz teda vrele nedoporucuju, tak i tu sezenes vsechny casti vyfuju za slusnou cenu... staci pohledat. Obchodu s vyfuky jsou tuny... Ja osobne doporucuju nakupovat vyfuky od Tyllu... jednak velmi dobra komunikace, rychle dodani, ceny prijatelne a kvalita urcite vetsi jak vetsina ostatnich vyrobku...
No ten komplet byl svod i s tou drátěnou přírubou,katík, střední tlumič a koncoví tlumič cena všeho cca5-6t. Unas jsem se ptal a nejlevnější by vyšlo asi kolem 9t a je to polsko,jen ten svod s tou drátěnkou stojí 3500kč a to je bez katíku....
U tylla ba to vyšlo 14750kč... myslím že takovou cenu dnes nemá ani to auto....
To neni svod, ale predni dil s vlnovcem... jen tak na okraj
Dej sem odkazy na to cos nasel na eBay... bude to ale myslim pekne bahno... Katak mas lepsi koupit nekde na vrakovisti... mi nerikej, ze za 5000 budes mit vsechno i s katalyzatorem? To bude jen prazdna nafungujici plechovka...
Dej sem odkazy na to cos nasel na eBay... bude to ale myslim pekne bahno... Katak mas lepsi koupit nekde na vrakovisti... mi nerikej, ze za 5000 budes mit vsechno i s katalyzatorem? To bude jen prazdna nafungujici plechovka...
Dobre uz verim Ale vydrzi to tak dva roky... vic tomu nedavam... uz kdyz vidim ten prvni dil, ty trubky jsou hezky u sebe, zahreje se to a bude to krasne drncet... kdosi to u uz resil... ... kurnik ale to fakt musi byt udelany z plechovek od piva, protoze jinak tu cenu nechapu...
Tak kdyby se to prodávalo u nás tak aj jo,ale když je to v UK tak nevím...
Měním na R400 zadní tlumiče a silenbloky a všiml jsem si koncového tlumiče, že je nějaký deformovaný.
Stalo se vám to taky? Ne, není to tím, že by dostal ránu. Asi je uvnitř přicpaný a už se chystal udělat BUUUUUUUM. To už by byl druhý, co by mi bouchl. Vydržel jen 4 roky, tak jsem si říkal , že bych koupil nerez univerzál tlumič + trubky a svařil si nový. Máte někdo zkušenost s nerezovými tlumiči MAGNAFLOW?
Stalo se vám to taky? Ne, není to tím, že by dostal ránu. Asi je uvnitř přicpaný a už se chystal udělat BUUUUUUUM. To už by byl druhý, co by mi bouchl. Vydržel jen 4 roky, tak jsem si říkal , že bych koupil nerez univerzál tlumič + trubky a svařil si nový. Máte někdo zkušenost s nerezovými tlumiči MAGNAFLOW?
Co to je za výrobce?
Já mám výfuk od MTS, mám ho ty jo snad 7 let celoročního provozu a nějakých 100 tis. km. Musel jsem na něm převařit jen prorezlou trubku u příruby. Za ty prachy to nemá vadu.
Magnaflow není zas tak špatný výrobce, ale věz, že to rozhodně nebude tichý výfuk.
tenhle je KLARIUS kod 230662, předtím tam byl BOSAL. Zbytek výfuku drží, ale ten konec hnije a hnije.
Od MAGNAFLOW bych zkusil typ Magnaflow turbo XL1, neměl by být plněprůchozí.
Hlučnost bude asi větší jak standard, ale jaká těžko říct.
Od MAGNAFLOW bych zkusil typ Magnaflow turbo XL1, neměl by být plněprůchozí.
Hlučnost bude asi větší jak standard, ale jaká těžko říct.
Neucpalo se to třeba rozsypaným katem?
Jestli by ti sportovní zvuk vadil, tak bych to neriskoval. Já jsem na Labuť kdysi dal z nouze jakýsi výfuk pro běžné použití, určený na takové auto, nesportovní, co jsem vyraboval z auta na vrakovišti. Byl jak nový. Byl i celkem tichý, ale měl špatně vytlumené spodní kmitočty a to dunění bylo tak otravné, že letěl ven.
Jestli by ti sportovní zvuk vadil, tak bych to neriskoval. Já jsem na Labuť kdysi dal z nouze jakýsi výfuk pro běžné použití, určený na takové auto, nesportovní, co jsem vyraboval z auta na vrakovišti. Byl jak nový. Byl i celkem tichý, ale měl špatně vytlumené spodní kmitočty a to dunění bylo tak otravné, že letěl ven.
KAT je celý, v tom zadním tlumiči štěrchá jen to co odpadlo z vnitřních stěn.
Sportovního zvuku se trochu obávám, ale jak to jinak zjistím? Jedině vyzkoušet. Asi nikdo nebude mít R400 s tímhle typem tlumiče aby se podělil o zkušenosti.
Sportovního zvuku se trochu obávám, ale jak to jinak zjistím? Jedině vyzkoušet. Asi nikdo nebude mít R400 s tímhle typem tlumiče aby se podělil o zkušenosti.
Tak z podstaty - je to prodáváno jako sportovní výfuk, tedy jistotou je to, že to rozhodně nebude šepot květin Navíc vnitřní provedení je proti civilním hodně jednoduché.
Ale klidně to zkus a aspoň bude jasno, jestli to je možnost. Navíc bych neměl obavu o to, že bys to případně neudal, kdyby ses toho potřeboval zbavit. Kdybys zachoval průměr trubek tlumiče, tak by mě to nakonec možná samotného oslovilo, bo bych to na Kupéčku snesl a tam je provedení stejné, jako na RT.
Ale klidně to zkus a aspoň bude jasno, jestli to je možnost. Navíc bych neměl obavu o to, že bys to případně neudal, kdyby ses toho potřeboval zbavit. Kdybys zachoval průměr trubek tlumiče, tak by mě to nakonec možná samotného oslovilo, bo bych to na Kupéčku snesl a tam je provedení stejné, jako na RT.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Keša píše:Ten katík je tu No jo ale pokud k tomu přijde ještě poštovné tak cena bude rázem dvojnásobná. Jak říká Trunda,dobrý výfuk lze koupit i u nás. Napiš typ auta řeknu ti cenu.
http://www.ebay.co.uk/itm/Rover-211-214 ... 45f7bfe566
koncový díl
http://www.ebay.co.uk/itm/ROVER-MG-416- ... 45ef6126fd
Předek
http://www.ebay.co.uk/itm/ROVER-416-1-6 ... 2c5acd97be
a střed
http://www.ebay.co.uk/itm/MG-ROVER-416- ... 45efc80065
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L