Topení
Re: Topení
Zatím moc děkuji všem za odpovědi.
Mám Rover 45. Auto topí pouze pokud je ve vyššíh otáčkách.Přitom se motor zahřeje dost brzy. Jakmile dám neutrál, okamžitě přestane topit. Občas se zvedne teplota , ale po chvíli zase klesne. Vodu mám dolitou.Čím to může být?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemůže to být jen špatně odvzdušněné 
Rovera už jste měla -- na teplotu motoru při prohlídce před koupí jste se nezaměřila? Auto máte týden -- co ho vrátit z důvodu skryté závady?

Rovera už jste měla -- na teplotu motoru při prohlídce před koupí jste se nezaměřila? Auto máte týden -- co ho vrátit z důvodu skryté závady?
Já jsem si na to najala automechanika aby to obhlédl a dovezl. Vyzkoušet topením ho však nenapadlo. Mě osobně by to také nenapadlo.
Mám Rover 45. Auto topí pouze pokud je ve vyššíh otáčkách.Přitom se motor zahřeje dost brzy. Jakmile dám neutrál, okamžitě přestane topit. Občas se zvedne teplota , ale po chvíli zase klesne. Vodu mám dolitou.Čím to může být?
jak se správně odvzdušní chladící systém? Je tam nějaký ventil? 

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Odkud jsi?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím to špatně, na toto jsem narážel ... sledování teploty je u zážehových motorů Rover K-series jeden z klíčových momentů.buriska píše:... Motor se zahřeje dost brzy. Občas se teplota zvedne po chvílí se opět sníží...
Od Telče. Teplotu sleduji pořád.
Zdar. Padla tu informace jestli to nebylo uvařený. Obávám se, že to je můj případ. Jak se to dá poznat zda-li to někdo přede mnou neuvařil?A jestli jo, co je potřeba všechno zkontrolovat?Díky.
- slavomir25
mam podobny problem skušal som tiež všetko termostat novy tesnenie nove pumpa nova mam podozrenie že bude upchati radiator nema niekto skusenosti s prečistenim alebo preplachnutim radiatora topenia. nerad by som ho rozoberal ked netečie
dik 

ROVER45