Kontrolka oleje a motor nejede

Odpovědět
Trunda
Site Admin

Kontrolka oleje a motor nejede

Příspěvek od Trunda » pon lis 12, 2007 18:58

Vcera se mi stala dost neprijemna vec. Uprostred dalnice najednou prestal zabirat motor a rosvitila se kontrolka mazani. Zastavil jsem a koukam na stav oleje v motoru a vsechno ok. Co muze byt pricinou toho, ze to hlasi problem v olejove soustave, ale pritom kdyz chci nastartovat, tak to nechyta. Je to 416 tourer.
Diky moc.

Zakar
Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz

Re: Kontrolka oleje a motor nejede

Příspěvek od Zakar » pon lis 12, 2007 19:52

trunda.raspi píše:Vcera se mi stala dost neprijemna vec. Uprostred dalnice najednou prestal zabirat motor a rosvitila se kontrolka mazani. Zastavil jsem a koukam na stav oleje v motoru a vsechno ok. Co muze byt pricinou toho, ze to hlasi problem v olejove soustave, ale pritom kdyz chci nastartovat, tak to nechyta. Je to 416 tourer.
Diky moc.
Na tohle může těžko někdo odpovědět když to auto nevidí.Chce to servis. :shock:

Trunda
Site Admin

Zmylena :-)

Příspěvek od Trunda » pon lis 12, 2007 22:07

Ha, ted jsem prisel na to, ze to neni problem mazani, jelikoz ta kontrolka se rosvitila v dusledku toho, ze chcipl motor a tim ztratil tlak. Takze tim padem to ted muze byt opravdu dlouha radka problemu prichazejicich v uvahu.

Helfden

Příspěvek od Helfden » pát lis 16, 2007 14:39

Zdravim,

asi to nevyresi primo tvuj problem, ale me se stavala za vlhka podobna vec a zpusoboval to odizolovany drat pred civkou.

Pokud byla velka vlhkost vzduchu, pripadne sem projel kaluzi, tak motor zhasl a nastartoval az to vyschlo.

Omlouvam se za laicke vysvetleni, nejsem expert.

Helf

Odpovědět