vaha vzduchu
vaha vzduchu
caute mam dalsi problem mazel posledni dobou nejak zlobi. mam Rover 45, 2.0iDT 74kw r.v 2000..kde bych jen zacal sjel jsem omylem naftu skoro az do konce a auto zacalo blbe startovat..palivovej a olejovej filtr jsem vymenil nadrz jsem vycistil i s plovakem mam novou baterku nove zhavicky a kdyz tocim klickem tak to ma takovej zvuk jak kdyby se to chtelo chytnout ale tese pred tim to zdeche,kdyz to tocim dlouho tak to a konec chyte ale z vyfuku pri tom jde takovej sedej dym jen podobu nez to naskoci..na diagnostice to haze chybu vahy vzduchu p0102.. jen ze kamos zkusil striknout do motoru sprej na cisteni vstriku a pak to 5x za sebou chytlo na prvi brnknuti....jeste bych podotkl ze stratovai blbne jak pri studenem tak i pri zahratem motoru.uz jsu s toho zoufalej a nervni doufam ze budete vedet co s tim pac se toho jen tak zbavovat nechci..
Re: vaha vzduchu
v naftě se moc nevyznam,ale nemá se,když se vyjede nafta ovzdušnit palivový systém?
nebo ručně nasát do čerpadla nafta?
ja mam tuseni ze se to odvzdusuje samo pri nastartovai a ja nastasrtovano mel... ale jak to tipnu tak uz to zas nenakopnu