vnitřní osvetlení
vnitřní osvetlení
Ahoj, tak jsem se dnes překecal a vyměnil jsem špatné žárovky v přístrojovce a na ovládání topení. Hele lidi, nevím, jestli jsem nedodržel watty, nebo jestli to byl záměr výrobce, ale na můj vkus to svítí až až. Dělala se nějaká verze, kde byla možnost ztlumit přístrojovku? Hned bych ten potenciometr koupil. A mimochodem, nevím kde udělali soudruzi v UK chybu, ale dostat se k žárovkám ovladačů topení je slušnej porod. Ale jinak musím říct, že čím delší domu mám čtyřstovku, tím víc zapomínám, že jsem kdy měl VW. Miluju svůj Rover.
Re: vnitřní osvetlení
wow.... Takove vyznani lasky!!! Gratuluji 

- Roowi
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych se na to měl vrhnout, ale pořád jsem po Mostě nesehnal ty žárovičky do tlačítek. A objednávat z internetu pár žároviček po 2 korunách a pak zaplatit 150 poštovný se mi moc nechce :/ Takže máš můj obdiv 

Above all it's a Rover
no já jsem taky vyřešil jen budíky, kontrolky a ovládání topení. Nesvítí tlačítko výstražných blynkrů a tlačítko vnitřního okruhu. do toho se pustím asi zítra. Jen bych byl asi raději, kdyby mi budíky svítily míň, ale potenciometr jsem nikde nenašel. Dnes jsem vyřešil lanko otevírání kufru a opravil jsem nefunkčnost prvních dvou rychlostí vnitřního ventilátoru. Ještě jsem zjistil, že mám rozbité světlo v kufru a drnčí mi vnitřní kryt šíbru. Tohle budu muset ještě řešit. Ale je to fajn pocit, když odcházíš od auta a zase funguje další věc.

- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
k tomu poštovnému :
možná Tě uspokojí tento web, mají poštovné zdarma ! z UK do CZ
viz podmínky, do 2 kg, ne tlumiče, skla,...
http://www.leacyclassics.com/catalogsea ... p=1&q=bulb

možná Tě uspokojí tento web, mají poštovné zdarma ! z UK do CZ
viz podmínky, do 2 kg, ne tlumiče, skla,...
http://www.leacyclassics.com/catalogsea ... p=1&q=bulb

Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Ahoj lidi, tak jsem zase tu. Jak jsem psal, že jsem opravil ten odporový blok na regulaci vnitřního ventilátoru při opravách vnitřního osvětlení. No operace proběhla dobře, ale pacient zemřel. První dvě rychlosti fungovaly den. Myslím, že se ten odporový drát přepálil hned vedle spojení. Tak, kdo uvažujete o opravě, moc nedoporučuji. Já ted jen doufám, že honda má stejný vnitřnosti. Civiců je kolem mě mračna i rozbitých. Rover ani jeden.
díky, zítra se stavím v kelly a vyřeším to.