This will only work on 200/400/600 and very early 25/45s. I'm sure I remember they changed in early 2000.
Ventilatory chladiče vody se pořad točí poradte? Rover 2.0td
Re: Ventilatory chladiče vody se pořad točí poradte? Rover 2
Na každé stanici měření emisí mají čtečku závad a umí se s ní připojit k autu každé značky, kterou mají oprávnění měřit. Závadu umí vyčíst a samozřejmě i vymazat. Stejně tak i ve většině autoservisů (i těch soukromých opravnách) by bez čtečky nic dneska neopravili. A většinou umí přečíst auto libovolné značky, pokud to není nějaká Amerika, nebo něco exotického. Rover je v tomhle směru naprosto běžná značka.
Martine tak já dojedu tam k Vám na STK Opava jaktař a zkontrolujem to a poprirade smazem??
Klidně dojeď. Ale zavolej. Číslo v SZ.
Tak jsem dojel do Opavy na STK kde děla náš Hombre. A stalo se něco co sem opravdu nečekal, diagnostika kterou jsme připojili Bosch KTS bohužel z nejakého důvodu vůbec nefungovala nechtela se smým autem spojit z toho jsem byl celkem zklamaný....
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Tak muzes prijed ke me mam origo diagnostiku
No, tak to nevím, proč jsi mi nezavolal, že tu jsi. Na těch emisích se mu to někdy zasekne, podle mě je chyba v tom přenosu přes bluetooth a počítač. Kdyby ses ozval, mohli jsme zkusit ještě kluky v servise, mají taky diagnostiku, ale tu přenosnou, tam by to stoprocentně šlo. Jenže to by ses musel ozvat, že tu jsi a ne mi volat až v noci zadarmo
-
- Kontaktovat uživatele:
V práci máme taky KTS a taky to píše Nevhodné vedení K,L
DDDD ja ti volal jak jsem byl u Vás na to m STK ale nebral jsi to
Tak jsem dnes dorazil znovu na STK do Opavy k Ondrušovi.
Podařilo se to připojit přes trochu zřejmě lepšího zařízení na diagnostiku.
Ukázalo to chybu 1. špatné čidlo teploty pro řídící jednotku - to bylo vyměněno
2 chyba. nějaký pokles napětí
a 3 sporadické chyby
Chyby jsme v jednotce smazali a kontrolka zhasla....
Byl jsem konečně rád že nesvítí. Odjel jsem a po pár kilometrech začala žlutá kontrolka motoru opět svítit.
Po rozsvícení kontrolky se jako by neshodly otáčky motoru a zůstali vyset v 1100 to na pár vteřin a pak klesly na normál 900.
Auto jako by jede ale ,nějaké fakt líné , turbo jako spínalo jen při opravdu vyšší otačkách a někdy jak se mu zachce.
A někdy skoro pořád jako bych měl plyn skoro na podlaze a auto jako by nechtělo pořadně jet a po pár sekundach se chytne ...
Má stímto někdo zkušenosti ?
Podařilo se to připojit přes trochu zřejmě lepšího zařízení na diagnostiku.
Ukázalo to chybu 1. špatné čidlo teploty pro řídící jednotku - to bylo vyměněno
2 chyba. nějaký pokles napětí
a 3 sporadické chyby
Chyby jsme v jednotce smazali a kontrolka zhasla....
Byl jsem konečně rád že nesvítí. Odjel jsem a po pár kilometrech začala žlutá kontrolka motoru opět svítit.
Po rozsvícení kontrolky se jako by neshodly otáčky motoru a zůstali vyset v 1100 to na pár vteřin a pak klesly na normál 900.
Auto jako by jede ale ,nějaké fakt líné , turbo jako spínalo jen při opravdu vyšší otačkách a někdy jak se mu zachce.
A někdy skoro pořád jako bych měl plyn skoro na podlaze a auto jako by nechtělo pořadně jet a po pár sekundach se chytne ...
Má stímto někdo zkušenosti ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle předvtřik? Řešil ho někdo? Jestli to kvůli špatnýmu načasování nepadá do nouze. Ještě zkus prostříkat, zkontrolovat konektor ke vstřikovacímu čerpadlu a buhví jestli nejsou rozvody o zub jinde
Spíš se prvně zeptám na co vse ma vliv EGR ventil . Co má důsledek na autě to, že EGR ventil je otevřeny a není zalepený
Zjistil jsem uplně nahodou na autě že mám volnou hadicku ktera je zapojena EGR ventilu.
Pán který to měl predemnou tam dal na konec te trubicky plastove co vede do EGR ventilu lepidlo a pridelal na EGR a propojil provizorne do snimace elektrickeho.
Tak vlastně do EGR ventilu vedla hadicka z el.snimace ,ktera byla ucpana a nasazena zalepena na EGR.
Zrejme pri tom jak se delala hlava ,odpojil mechanik du hadicku z EGR ventilu , Tím padem porušil i ten spoj mezi lepidlem a trubickou ocelovou co vede z EGR
Pote zpět napoji, ale bohuzel nemohl vedet ze tak ta hadicka je ve vnitrku zalepena.
Tím padem jí nasadil ale protože ta trubicka plastova netesnila byl jako by EGR ventil pruchozi ven
to je jedna moznost prikladam k tomu 70 procent ....Ze by se kontrolka rosvitila ?
Zjistil jsem uplně nahodou na autě že mám volnou hadicku ktera je zapojena EGR ventilu.
Pán který to měl predemnou tam dal na konec te trubicky plastove co vede do EGR ventilu lepidlo a pridelal na EGR a propojil provizorne do snimace elektrickeho.
Tak vlastně do EGR ventilu vedla hadicka z el.snimace ,ktera byla ucpana a nasazena zalepena na EGR.
Zrejme pri tom jak se delala hlava ,odpojil mechanik du hadicku z EGR ventilu , Tím padem porušil i ten spoj mezi lepidlem a trubickou ocelovou co vede z EGR
Pote zpět napoji, ale bohuzel nemohl vedet ze tak ta hadicka je ve vnitrku zalepena.
Tím padem jí nasadil ale protože ta trubicka plastova netesnila byl jako by EGR ventil pruchozi ven
to je jedna moznost prikladam k tomu 70 procent ....Ze by se kontrolka rosvitila ?
Jinak paměť závad lze vymazat i tak že odpojíš baterku a spojíš kabely.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Nektere ano ale vetsinou ne