Koupě
Re: Koupě
Zdravim,co se týče motoru 2.0 sd: mám ho sice ve 200ce a jede celkem slušně,dech mu při zátěži fakt nedochází.Nezničitelnej motor,teda pokud dostane co mu náleží.Hlavně hlídat olej,teda ne že by se strácel,ale chce včas měnit! Mam ho 5 let, má 237 000km a furt chytá na škrtnutí i v zime:)Jediná závada za celou dobu,prosakovalo naftový čerpadlo.Žádná hrůza.Přeju hodně spokojených kmv ROVERu
Co se tyka podvozku... reci maji pravdu Drzi jak pribity... Hlavnim trhakem je viceprvkova zadni naprava, coz treba stary vochcavky nemaji, pokud vim...
Co se tyka vybavy... urcite bych se koukal po kousku s klimatizaci (ja ji nemam a v lete si skubu vlasy ) a urcite s ABSkem - v zime nepostradatelna zalezitost... jinak uz je to otazka vkusu, protoze pohodlne to auto je v jakekoli verzi
... co ale pozoruji jako zacinajici problem, tak reznouci lemy atd. Nema smysl to zapirat... koukni radeji po nejakem mladsim kousku, nesel bych pod rok 98... mozna lepe radeji koupit 45ku... ale to uz je otazka penez, i kdyz myslim, ze za ty Tvoje penize se da po delsim patrani sehnat slusny kus...
Co se tyka vybavy... urcite bych se koukal po kousku s klimatizaci (ja ji nemam a v lete si skubu vlasy ) a urcite s ABSkem - v zime nepostradatelna zalezitost... jinak uz je to otazka vkusu, protoze pohodlne to auto je v jakekoli verzi
... co ale pozoruji jako zacinajici problem, tak reznouci lemy atd. Nema smysl to zapirat... koukni radeji po nejakem mladsim kousku, nesel bych pod rok 98... mozna lepe radeji koupit 45ku... ale to uz je otazka penez, i kdyz myslim, ze za ty Tvoje penize se da po delsim patrani sehnat slusny kus...
F.i.s.h.men píše:to vi sam, ze to zjisti az se projede, ale ted se projet nemuze, tak se aspon zepta.
Byl to jen návrh,nevím co Tě na tom tak se..re,sám říká že tu možnost auto projet má,z Tvého rýpání má určitě poznatků
více Já jsem se teda nezvěděl nic
R 400 SDI 99
-
Tohle je forum. Tady se diskutuje, veci se probiraji, pise se o nich
To je jako kdyby se zeptal jak je to s nahradnima dilama a ty bys mu poradil - tak se bez zeptat do autokelly.
ma nejaky problem, tak mu reknes bez s tim k automechanikovi.
Jestli sem te nastval, tak se omlouvam.
To je jako kdyby se zeptal jak je to s nahradnima dilama a ty bys mu poradil - tak se bez zeptat do autokelly.
ma nejaky problem, tak mu reknes bez s tim k automechanikovi.
Jestli sem te nastval, tak se omlouvam.
F.i.s.h.mene, z toho, jak tu reaguješ se musím smát . Je to jako by si se bál toho, jak se v Roverovi projede. Myslím ale, že se rover nemá za co stydět. V zatáčkách sedí opravdu jako přibitý vzhledově taky nevypadá špatně (je podobný mému ), a jek koukám na fotky, má i klimu. Určitě za ta léta bude mít nějakou tu bolístku, ale určitě nic, co by se nedalo opravit, nebo nějak pořešit. A pokud jde o ten tah motoru a jeho jízdní vlastnosti, nevidím jiný způsob, než osobní projížďku. Pak pozná na vlastní kůži, jak mu Rovřík sedí. A pokud se mu bude zdát slabý, může se poohlídnout po silnější verzi. Myslím, že když se mu zalíbil, tak za ty peníze sežene i 77kW.
Rover 416 . Rover 75 2.0 CDT
-
Ne toho se vazne nebojim.
Tu viceprvkovou napravu ma od Hondy. Ja ji tam taky mam.
Tu viceprvkovou napravu ma od Hondy. Ja ji tam taky mam.
Tak jazzy, vidím jasně. Hurá do bazaru na exkurzi. Prohlídnout lemy, zeptat se, jestli má 2 klíče, nebo spíše dálkače (není to nutnost, ale výhoda), a pak se jen pokochat za volantem. Přeji hodně štěstí.
-
A odkad vlastne jsi? Popripade v jakym bazaru jsi nasel tu 400ku?
Myslím, že podle tohodle odkazu (http://www.cars.cz/xchanger/custom/bosscar/) bude asi někde ze severu Moravy. Další z okolíF.i.s.h.men píše:A odkad vlastne jsi? Popripade v jakym bazaru jsi nasel tu 400ku?
-
aha tak to nic.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dva dálkáče u tak starýho auta už jsou skoro nutnost. Kdyby každej trval na dvou klíčích a dálkáčích tak:rezna píše: jestli má 2 klíče, nebo spíše dálkače (není to nutnost, ale výhoda)
a) by ty bazarnický ku*rvy konečně přestaly ty druhý dálky k těm autům prodávat někde bokem,
b) na tomhle fóru by spousta příspěvků nebyla.
Když si vezmeš že ta dálka je stará třeba 10-13 let(a kterej elektrospotřebič ti dneska vydrží 10 let??), pravděpodobnost že se ti vysere je tak 60 procent. Mít druhou rezervní je skoro nutnost.
Tak, zkusím reagovat tak nějak na všechny... Jsem z ocelového města (Třinec), 400 je v autobazaru bosscar (mají tam všehovšudy asi 10 aut).
Možná to znáte, jdete se jen tak projít, jdete okolo autobazaru, a najednou... na vás mrkne... ROVER.. prošli jsme okolo řady oktávek a golfů a začali to obdivovat... kamarád, pro kterého to auto má být, ho skoro hned zaplatil, já jsem v tom viděl pár problémů... Především sem to auto neznal , nevěděl jak moc se sype, nevěděl jsem jaké má výbavy, motory, podvozek... atp. Další věc: 175000 na tacho, bez servisky , 65000, rok 99 (myslel jsem si že 00). Nijak uhoněné to nevypadalo, ale z motoru sem byl schopný poznat prd.. prostě jeden velký kus plastu a hotovo. Neměli sme u sebe ani jeden ŘP, takže projížďka nemožná, navíc auto nemělo baterku . Z toho kusu asi upustíme, nemělo to liťáky, sjeté gumy, ty KM taky nic moc, cena taky, trochu oškrábané... malé věci co kazí dojem, ale... Ten motor je HONDA? tohle mi totiž tvrdil ten bazárník, a docela sem mu věřil.. Jinak, snažil jsem se budoucího majitele přesvědčit i o jiných autech, P206, golf, civic, accord, colt, fiesta, atd a asi po hodinovém líčení co je v čem lepší, mi řekl: To je mi fuk, já chci ROVERa 400 ! vůbec ho nezajímaly motory, jízdní vlastnosti, cena... prostě horečka
Možná to znáte, jdete se jen tak projít, jdete okolo autobazaru, a najednou... na vás mrkne... ROVER.. prošli jsme okolo řady oktávek a golfů a začali to obdivovat... kamarád, pro kterého to auto má být, ho skoro hned zaplatil, já jsem v tom viděl pár problémů... Především sem to auto neznal , nevěděl jak moc se sype, nevěděl jsem jaké má výbavy, motory, podvozek... atp. Další věc: 175000 na tacho, bez servisky , 65000, rok 99 (myslel jsem si že 00). Nijak uhoněné to nevypadalo, ale z motoru sem byl schopný poznat prd.. prostě jeden velký kus plastu a hotovo. Neměli sme u sebe ani jeden ŘP, takže projížďka nemožná, navíc auto nemělo baterku . Z toho kusu asi upustíme, nemělo to liťáky, sjeté gumy, ty KM taky nic moc, cena taky, trochu oškrábané... malé věci co kazí dojem, ale... Ten motor je HONDA? tohle mi totiž tvrdil ten bazárník, a docela sem mu věřil.. Jinak, snažil jsem se budoucího majitele přesvědčit i o jiných autech, P206, golf, civic, accord, colt, fiesta, atd a asi po hodinovém líčení co je v čem lepší, mi řekl: To je mi fuk, já chci ROVERa 400 ! vůbec ho nezajímaly motory, jízdní vlastnosti, cena... prostě horečka
-
- Kontaktovat uživatele:
Motor není HONDA , je to čistokrevnej anigličan a s Hondou neměl nikdy nic společnýho (navíc Honda a diesel???) a bazarník je D.E.B.I.L. co asi neumí přečíst ani z techničáku typ motoru.
Z toho cos vyjmenoval bych si vybral.... Rover420 SDi, tyhle auta maj duši, i když je to jen "honda style".
Já to měl stejný, jdu si tak po bazaru a najednou Rover 200, nikdy jsem to neviděl, vůbec jsem to neznal, ale hodně mě to přitahovalo. Koupil jsem ho, byl v špatným stavu, ale stejně kdybych dneska potřeboval koupit menší auto, koupím si Rover200 (spíš teda Rover25 - to je to samý co 200 jen mladší). Čtyřstovka je něco podobnýho, jestli ho kámoš chce, tak mu to nerozmlouvej, já mu rozumím!
Z toho cos vyjmenoval bych si vybral.... Rover420 SDi, tyhle auta maj duši, i když je to jen "honda style".
Já to měl stejný, jdu si tak po bazaru a najednou Rover 200, nikdy jsem to neviděl, vůbec jsem to neznal, ale hodně mě to přitahovalo. Koupil jsem ho, byl v špatným stavu, ale stejně kdybych dneska potřeboval koupit menší auto, koupím si Rover200 (spíš teda Rover25 - to je to samý co 200 jen mladší). Čtyřstovka je něco podobnýho, jestli ho kámoš chce, tak mu to nerozmlouvej, já mu rozumím!
to je hezké, že se ještě někdo takhle zamiluje do 400stovečky