zvlastni pipani pri jizde
Re: zvlastni pipani pri jizde
tak máš nějakýho vira v elektrice
A vystraznymi smerovkami zapinas trubu?
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Zapíchnutá sekera v káblech.Urael píše:tak máš nějakýho vira v elektrice
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Já bych zase řek, že to vypadá na ukostření palubky asi špatný kontakt
-
- Kontaktovat uživatele:
Pristup je tam teda bezvadnej .... Ale asi se tam budu muset podivat...
Rover 414 Si
Praha
Praha
myslíš že by to sahalo až na imobilizer popř. zdechnutí motoru?klevis píše:Já bych zase řek, že to vypadá na ukostření palubky asi špatný kontakt
-
Ahoj,
pokud nepomůže oprava kostry, tak bych zkusil bych vyndat a přepájet krabičku "Integrated control unit". Měl by to zvládnout každý trochu zručný elektrikář. Tato krabička má na starosti: Front and rear wipers, courtesy lamp delay, heated rear screen, horn, lights on alarm, dim dip, rear fog guard lamps, engine immobilisation, catalyst overheat, seat belt warning. Když to tím nebude, tak to alespon bude v pořádku. Občas se stane, že trochu popraskaj pájené spoje a pak to blbne.
návod jak to vyndat, ale na moje auto bude to podobné.
Pod volantem Sundas ten plast. Drzi ho 5 sroubu na krizovej sroubovak. Odpojis ty dva stekry zepredu z pojistek. Povolis desitkou ty dve matky co drzi celou tu skrinku a zezadu uz uvidim tu cernou krabicku, tak sroubovakem odklonis ten plastik co drzi zobacek na te krabicce a uz pujde vyndat. Pak i z te jednotky odpojis jeden stekr a je venku. Vsechny ty stekry=konektory maji pojistku.
Vypadá to asi takhle
pokud nepomůže oprava kostry, tak bych zkusil bych vyndat a přepájet krabičku "Integrated control unit". Měl by to zvládnout každý trochu zručný elektrikář. Tato krabička má na starosti: Front and rear wipers, courtesy lamp delay, heated rear screen, horn, lights on alarm, dim dip, rear fog guard lamps, engine immobilisation, catalyst overheat, seat belt warning. Když to tím nebude, tak to alespon bude v pořádku. Občas se stane, že trochu popraskaj pájené spoje a pak to blbne.
návod jak to vyndat, ale na moje auto bude to podobné.
Pod volantem Sundas ten plast. Drzi ho 5 sroubu na krizovej sroubovak. Odpojis ty dva stekry zepredu z pojistek. Povolis desitkou ty dve matky co drzi celou tu skrinku a zezadu uz uvidim tu cernou krabicku, tak sroubovakem odklonis ten plastik co drzi zobacek na te krabicce a uz pujde vyndat. Pak i z te jednotky odpojis jeden stekr a je venku. Vsechny ty stekry=konektory maji pojistku.
Vypadá to asi takhle
-
- Kontaktovat uživatele:
viděl bych to na špatnej kontakt na tu krabičku imobilizéru coje zezadu pojistkovky
-
no jistě. Já si tady plácám játra aby to strejda JOhny napsal v jedné větě.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sorry no Taky sem si řikal, že je to to samý
A neni to nahodou špatnej vypinašč třeba ve dveřích?mně se tam jednou dostala vlchkost a co 5 minut jsem běhal před barak protože to řvalo jak nevim co a jak naschval lilo jak nevim co tak jsem pak nechal otevřene auto přes noc.Byl to spinač ve dveřích.
-
- Kontaktovat uživatele:
To by sice mohlo dělat, ale když za jízdy otevřeš dveře, určitě ti nechcípne motor...
Tak to už muže dělat jedině tchýně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi se tam někam schovala a tahá za kabely