Převodovka a oleje
Re: Převodovka a oleje
Zkus do kontrolního otvoru dát něco zahnutého, třeba imbus, ať víš, kolik tam chybí.
No asi jo,ale stejně ten olej už nemám,takže mi to teď prd pomůže.
R 400 SDI 99
Tak to doliju olejem se stejnou specifikací,tím asi nic nepokazím
R 400 SDI 99
Šmankote to bych fakt nedělal.... to ho tam raději nech o trošičku míň.... v RAVE píšou že "refill" jsou 2 litry a z úplného sucha 2,2 litru.... takže pokud jsi tam nalil dva litry, tak bych to víc neřešil.... pak tam bývá ještě rozdíl podle diferáku, ale to se tě netýká, protože samosvor nemáš... ten pak chce ještě o další 2 deci víc....
Tak se někdo chytil ,já to tam dolívat nebudu,jen jsem chtěl slyšet, že ty 2 litry my tam stačí , dík TrundoTrunda píše:Šmankote to bych fakt nedělal.... to ho tam raději nech o trošičku míň.... v RAVE píšou že "refill" jsou 2 litry a z úplného sucha 2,2 litru.... takže pokud jsi tam nalil dva litry, tak bych to víc neřešil.... pak tam bývá ještě rozdíl podle diferáku, ale to se tě netýká, protože samosvor nemáš... ten pak chce ještě o další 2 deci víc....
R 400 SDI 99
Ty si pták
.... taky dost záleží na tom, jak máš převodovku nakloněnou a nikde se nepíše co je ta kontrolní rovina... jak říkal Hombré, zkus tam strčit imbus, ať vidíš kolik tam chybí a pokud to bude nula nula prd, tak bych to neřešil... když píšou dva litry, tak dva litry
.... taky dost záleží na tom, jak máš převodovku nakloněnou a nikde se nepíše co je ta kontrolní rovina... jak říkal Hombré, zkus tam strčit imbus, ať vidíš kolik tam chybí a pokud to bude nula nula prd, tak bych to neřešil... když píšou dva litry, tak dva litry
Jj,jak se zas dostanu někde na kanál,tak zreviduju,teďka už nemám možnost
R 400 SDI 99
-
- Kontaktovat uživatele:
U PG1 stačí malej rozdíl v hladině a jde pomalu ale jistě do "kytek" Olej má lehce vytejkat, auto samo že rovně, ale lepší malinko víc než míň!!! Pochybuju, že by se začal cpát ven přepadem...
Četl jsem to někde na anglickym fóru, že je to průser u PG1 (Nebo v RAVE ) už nevím, ale asi v tom rave...
Četl jsem to někde na anglickym fóru, že je to průser u PG1 (Nebo v RAVE ) už nevím, ale asi v tom rave...
Tak ,kurňa zase si mi zkazil náladu Kde mám jako shánět dvě decky MTF94?
R 400 SDI 99
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.millersoils.cz/index.php?id_str=112&find=mtf
229,-
nevím zda je to přesně on, zavolej tam a zeptej se (popiš problém)
zároveň ti řeknou kde ho koupíš v okolí (kam dodávají)
my tento v Brně skladem nemáme (máme jen vše na veterány + Mini)
229,-
nevím zda je to přesně on, zavolej tam a zeptej se (popiš problém)
zároveň ti řeknou kde ho koupíš v okolí (kam dodávají)
my tento v Brně skladem nemáme (máme jen vše na veterány + Mini)
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Smankote to je nejaky divny... Pisou 10w40 a pod tim ze to splnuje MTF94?
Od Milerů jsem ho zkusil do PG1 a fungovalo to. Měl jsem ho tam ale jen krátce, potom jsem ho nahradil MTF94.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
No právě ,,jen krátce", já to s ničím míchat nebudu,mám novou náplň a ta není na chvilku,takže nezbývá než si poprosit o trochu teho MTF094 poslat,no příště radši vemu litry tři a zbytek zůstane ležet někde v kutě jestli ještě nějaké příště bude...KDB píše:Od Milerů jsem ho zkusil do PG1 a fungovalo to. Měl jsem ho tam ale jen krátce, potom jsem ho nahradil MTF94.
R 400 SDI 99
Cituji RAVE:
Manual gearbox - PG1
Use the following oils for refill or topping-up:
TEXACO MTF 94
UNIPART MTF 94
The following oils may be used for topping-up only:
Use oil meeting the requirments of RES.22.OL.G4 or
CCMC G4 and a viscosity of 10W/40
... v tom případě byt olej od Milerů měl být ok
Manual gearbox - PG1
Use the following oils for refill or topping-up:
TEXACO MTF 94
UNIPART MTF 94
The following oils may be used for topping-up only:
Use oil meeting the requirments of RES.22.OL.G4 or
CCMC G4 and a viscosity of 10W/40
... v tom případě byt olej od Milerů měl být ok
-
- Kontaktovat uživatele:
No to sice jo, ale ne mýchanej s texaco MTF 94
To se ti teda omlouvám mám doma rozjetej sud, tak si přijeď stejně jako Karel, nechám ti půl litru
To se ti teda omlouvám mám doma rozjetej sud, tak si přijeď stejně jako Karel, nechám ti půl litru