Nejde nastartovat 416Si, prosim o radu.
Re: Nejde nastartovat 416Si, prosim o radu.
moje civka nenameřila nic,takže abych měl jistotu že to je civkou tak jsem od souseda pujčil civku z auta on ma taky 416 a je to na drc tak jsem objednal novou
Supr .... tohle uz je klasika .... schvalne, kolik ma auto najeto?
Tak starter jsem nechal repasovat, sice za draho, 1800,- ale potrebuji auto v pohybu - kord nic neudelam, mrzi me ta cena, protoze jsem cekal, ze mi predem zavolaji jestli seda repasovat a kolik by to stalo, tak to udelali rovnou aniz bych znal cenu, kdybych doplatil 500,- mam to z ebay a novy... nebo pouzity od hombre za 800,-
Byly vypaleny kontakty, kabel v nem + uhliky
ale tak hlavne ze to jezdi.
P.S. predtim to auto startovalo vskutku spatne, predpokladal jsem zeto budou svicky, zoxidovane kabely, rozdelovac nebo palec rozdelovace nebo cidlo teploty... protoze kdyz byl motor zahraty a musel jsme za dve minuty po zastaveni opet startovat, tak to vypadalo na vystavenou baterku.... delalo to posledni tyden, uz jsem se chystal o vikendu mazat co se dalo a kontrolovat kabely, no, misto toho mi o vikendu shorel starter Ted auto startuje na otoceni klice bez zavahani - snad to nekomu bude slouzit jako TIP cim by mohly byt zpusobene problemy pri startu.
Auto ma najeto 198 XXX KM a predpokladam, ze takovych 50-80 bylo stoceno, kdyz jsem si ho ve 117 000 kupoval
Byly vypaleny kontakty, kabel v nem + uhliky
ale tak hlavne ze to jezdi.
P.S. predtim to auto startovalo vskutku spatne, predpokladal jsem zeto budou svicky, zoxidovane kabely, rozdelovac nebo palec rozdelovace nebo cidlo teploty... protoze kdyz byl motor zahraty a musel jsme za dve minuty po zastaveni opet startovat, tak to vypadalo na vystavenou baterku.... delalo to posledni tyden, uz jsem se chystal o vikendu mazat co se dalo a kontrolovat kabely, no, misto toho mi o vikendu shorel starter Ted auto startuje na otoceni klice bez zavahani - snad to nekomu bude slouzit jako TIP cim by mohly byt zpusobene problemy pri startu.
Auto ma najeto 198 XXX KM a predpokladam, ze takovych 50-80 bylo stoceno, kdyz jsem si ho ve 117 000 kupoval