R45 - koupě - dotaz
Re: R45 - koupě - dotaz
Jaký výkon máš napsaný ve velkém techničáku? .... v těch letech se dieselová R45 dělala ve dvou variantách... 101 a 113 kobylek... graf k tomu nebyl?
Kobylkama sloužit nemůžu, ale koní by mělo být 100 (74 kW).
Graf nemám, jestli byl, tak ke mně nedoputoval...
Graf nemám, jestli byl, tak ke mně nedoputoval...
Tak z toho máš teď cca tu silnější variantu.... no, podstatné je, jestli se ti s tím jede dobře 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nedávala se ta silnější verze jen do MG (např. ZS, snad i ZR)? Chiptuning podobných parametrů jsem kdysi také zvažoval pro 620SDi (orig. 77 kW, 210 Nm). Nakonec jsem od toho upustil.
Jak u R45 tak u MG ZR a ZS byly možné obě výkonové varianty tedy 100 i 113 koní 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Je to tak... byly k dispozici obě varianty...
No trochu také naznačovalo, že původní majitel co to prodával byl takový celkem solidní človíček.. nebyl žádný závodník, tuningiový kutil, takže nehonil výkon, respektivě jeho rodiče tu 45 tku měli pár let na běžné ježdění, tak jestli to bylo je "čiplý " malinko, tak to na životnost nemá velký vliv..neměl bych obavu , a když jsme se svezli tak tak pocit jak u normálního ropáka.. / jiný to bylo s opravdu čiplým leonem.. 

Díky, Paci, žes to pěkně shrnul. Hlavní (pro mě) je, že se mi s ním jezdí báječně a nemám si nač stěžovat (nevím tedy, co ten chudáček říká na mě, ale snad moc netrpí), leda na gumy, ale ty budou v pondělí vyměněné
. A samozřejmě žiju v tom, že už spolu budeme navždy, tak žádné strašení s kratší životností nechci slyšet 

Sláva, kabel k mobilu vyplaval ze šuplíku a tím pádem jsem konečně z mobilu vydolovala i dvě fotky z našeho prosincového libereckého pseudosrazu. Takhle pěkně jsme se sjeli kvůli kupování mého bílého miláčka
: