Divoká zvěř - zkušenosti
Re: Divoká zvěř - zkušenosti
zacina to tu byt dost morbidni.Srnky, divocaci, jezci, zajici, uz jsou na jidelnicku i holubi...kam to az dojde...Vzpomel jsem si, ze jednou jsem tak koukal na predni kolo a porad si rikal, ze mam nejaky divny vzorek.Pri blizsim pohledu to vypadalo jako kuze nejakeho mensiho hada, ale ten zadnou skodu neudelal
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mno jo ... a prejete zabicky uz nikdo spocitat nedokaze, ze jo?
Když jsem jel ze srazu v Mostě, tak jsem ve 150km/h sejmul dvousedadlovou masařku a poslední co jí prolítlo hlavou, byla její prdýlka.
No to jste meli teprv sledovat na Donutilove aute, co proletne hmyzovy hlavou ve 200 km/h Ty mouchy vypadaly, jak kdyby explodovaly
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Nejhorší je, že ty mouchy obsahují jakési lepidlo(nejspíš dvousložkové, které se nárazem promíchá)
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna vcera jsem pucoval predni naraznik, masku, svetla a zrcatka ... a nektere kousky hmyzu teda nadelaly svincik -- tam snad nebyl pres ty fleky vubec videt lak
joo mouchy a rychlost to je osudová kombinace čelní sklo je nejlepší hnedka po střetu šplíchnout a setřít... ale ten zbytek co bývá na předku auta je hroznej sám mám několik much tak extra "zažranejch" do laku, že tam budou vidět ikdybych to naleštitl nevím čím
Jinak co se týká střetu divoké zvěře a mně... naštěstí je vše Ok., když vidím že se kolem cesty něco hýbe nebo v noci svítí oči.. ihned troubím případně zpomaluju, abych předcházel kolizi to je asi nejlepší řešení. A jen tam mimochodem - ikdyž se člověk snaží občas nějaké to zvíře "nabere". Bratrovi se to podařilo takhle v noci, mimo město,, když jel z práce a srnka mu skočila rovnou na kapotu :/ měl štěstí, že se mu převalila přes předek auta a nevlítla mu dovnitř. Sice to odnesla kapota, čelo, světla, přední nárazník, chladič, střecha a nějaká elektonika, tak jinak to bylo bez zranění (ikdyž srnka ač po kolizi, někam v šoku utekla a nebylo jí...)
Horší to ale měli kolegové z bývalé práce - potkali srnku na dálnici, jenže před tím než se dostala k nim ještě střetla kamion, který ji odhodil přímo na čelní sklo jejich auta. Jediným štěstím bylo to, že srnka nakonec přeletěla přes střechu (bylo to v místech směrem na D1 z Prahy v klesání..) a nikomu se nic nestalo. Kdyby ale vlítla dovnitř auta přímo čelním sklem při 130kmh tak to už mají kolegové za sebou + by se toho srazilo na dálnicic určo víc ... takže ještě že to tak dopadlo
Jinak co se týká střetu divoké zvěře a mně... naštěstí je vše Ok., když vidím že se kolem cesty něco hýbe nebo v noci svítí oči.. ihned troubím případně zpomaluju, abych předcházel kolizi to je asi nejlepší řešení. A jen tam mimochodem - ikdyž se člověk snaží občas nějaké to zvíře "nabere". Bratrovi se to podařilo takhle v noci, mimo město,, když jel z práce a srnka mu skočila rovnou na kapotu :/ měl štěstí, že se mu převalila přes předek auta a nevlítla mu dovnitř. Sice to odnesla kapota, čelo, světla, přední nárazník, chladič, střecha a nějaká elektonika, tak jinak to bylo bez zranění (ikdyž srnka ač po kolizi, někam v šoku utekla a nebylo jí...)
Horší to ale měli kolegové z bývalé práce - potkali srnku na dálnici, jenže před tím než se dostala k nim ještě střetla kamion, který ji odhodil přímo na čelní sklo jejich auta. Jediným štěstím bylo to, že srnka nakonec přeletěla přes střechu (bylo to v místech směrem na D1 z Prahy v klesání..) a nikomu se nic nestalo. Kdyby ale vlítla dovnitř auta přímo čelním sklem při 130kmh tak to už mají kolegové za sebou + by se toho srazilo na dálnicic určo víc ... takže ještě že to tak dopadlo
Rover 416 // časem snad opět 75
No s tim hmyzem.... Ja mel takhle predni spojler taky desne zapraseny a neslo to poradne dolu... Az jsem zkusil koupit odstranovac hmyzu a sup a bylo to dole funguje to fakt supr, jen teda nektery lip a nektery hur...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jooo srnky, to je pekne vypasenej a prerostlej hmyz ... a stopy po nich jdou z laku dolu fakt blbe