No třeba na 600ku by to mělo bejt shodné s Accordem, tak čtyrstovka by měla být záměnná s civikem, ne? Lem na accorda jsem pokukoval a stál 1000kč, nejdražší bude ten lak.

Každopádně jestli to necháš vyvařit, tak to chce ihnet vystříkat dutiny. Pokud to dáš někomu komu důvěřuješ, nech to na něm, jinak si je raději vystříkej sprejem sám, protože to pak bude stát zato. Když koupíš kvalitní, budou mít i dlouhou pevnou hadičku a tím se dostaneš hloubějc a při spuštění to udělá v dutině mlhovinu a vše pokryje voskem. Nejlepší ochrané účinky to má právě na novém plechu... To to jsou ve většině jediné kritické místa Roverů z těchto let, ty lemy má načatý skoro každy, i třeba s jednou bublinkou.
Proto s červeným raději nejezdím v dešti, dutiny jsem tam několikrát vystříkal celé a ve stříbrným jsem si je vylil raději olejem, protože už to tam bylo zevnitř dost orezlé a při ježdění v dešti už dutiny na zrezlím plechu moc nepomůžou.
Jinak ta skvrna rezu půjde kvalitním čističem umýt, je to jen usazenina a po vyčistění budeš mít na lemech jen ty bubliny. Škoda toho promáčknutí, ale jsou horší věci. Když to budeš mít opatrně ručně, tak se tomu nemůže nic stát a nechal bys to vyvařit třeba časem, on ten druhej lem možná bude mít už taky nějaký náznak, tak bys je časem mohl nechat udělat najednou. Na ebayi jsem viděl šestikilo a mělo hned za lemem prohnilou díru jako pěst, to je mazec...