Svítí ABS
-
Svítí ABS
dneska jsem měnil silentbloky na zadních ramenech a nechával stočit kotouče.. muselo se teda celý rameno odstrojit a tim pádem i rozpojit ten kabel od abs.. když sem to celý dal dohromady, svítí mi pořád kontrolka a abs nefunguje.. zapojil sem to dobře.. klíček sem měl v zapalování, ale neotočenej.. nevim jestli zkusit restartovat pc, protože mi to ted seřizovali na diagnostice.. odpálený by to snad bejt nemělo.. neví někdo něco?
Rover 416Si 1.6, http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=358
Re: Svítí ABS
Mě loni taky dělal mech. silenbloky měl to rozhozené ale vše po smontování fungovalo,podívej se na čidla ABS,jestli jsou zapojené a tam kde mají být.
cau kluci ty silentbloky jsou tam nalisovany?
Jo jo silenbloky jsou nalisovaný a nemají žádnou aretaci na pozici musí se změřit starý apak se nový nalisuje stejně.Je třeba udělat geometrii nápravy.Mimochodem mi to dělal mech.loni no a vydrželo to zhruba 5tis.km. a je to zase urvané Musí se i trefit natočení toho silen. jinak se urve hned na skrut,myslím si že můj mech.je dobrý a že to trefil,ale i tak sou fuč.Už to řešit nebudu.Je fakt že na nerovnostech to dost tříská,ale dávat to do hromady za nějaké2tis.kč aby mi to vdrželo zas 5tis.km. se mi nechce.Možná někdo ví líp jak nato,snad poradí
mě to měnili před 35000 a dobrý, silentbloky jsem kupoval tuším přes ATS servis a měnili mi to v Temposervisu v Olomouci na výpadovce na Brno vedle McDonalda
-
divný.. kontakty sem rozpojil, prostříknul a zase zapojil.. dokud nezabrzdim tak se abs nerozsvítí.. občas to abs funguje tim způsobem, že zabrzdim, abs sepne, zacuká a rozsvítí se kontrolka a zdechne.. nebo jedu, lehce přibrzdim, zapne se abs (začne pracovat i když jenom přibrzdim), pak se rozsvítí a konec
Rover 416Si 1.6, http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=358
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pak to nejspis nebudou kontakty. Zkontroloval bych vsechny ctyri krouzky ABS na kolech. Byva to nejcastejsi pricina potizi s ABS.
Chtěl jsem si nechat vyměnit všechny 4 kroužky(nechal jsem si je vysoustružit) a mechanik mi řekl,že mám jen dva a vzadu je to v bubnech jinak řešený.Tak nevim,ale předtím mi to dělalo to samý co tobě a teď je to 100% funkční.