Hluk a svisteni vzduchu
Hluk a svisteni vzduchu
Zdravim,
jsem cerstvym majitelem prvniho Rovera, jde o 45 2.0TD r.v.2002 ve velmi slusnem stavu jak po technicke (alespon zatim to tak vypada), tak po vzhledove strance. Nebudu se rozepisovat o tom, co vsechno se mi na nem libi (je toho dost, jinak bych do nej nesel), ale zamerim se na negativni stranku, jde o hluk.
Diesel hluci a jeste vic hluci studeny, to je jasne, Rover 45 nebude asi zrovna na spici odhlucneni, s tim ale asi nic udelat nejde
Co mi vadi vic, je relativne vyrazne svisteni vzduchu nekde v mistech bocnich zrcatek nebo horni casti oken pri jizde nad 80km/h. Porad mam dojem, jako bych nemel dovrena okynka Mohl by mi nektery zkusenejsi majitel vozu teto rady odpovedet, jestli je to vlastnost karoserie nebo chyba konkretniho kusu a hlavne jestli jsou nejake moznosti, jak to resit.
Diky.
jsem cerstvym majitelem prvniho Rovera, jde o 45 2.0TD r.v.2002 ve velmi slusnem stavu jak po technicke (alespon zatim to tak vypada), tak po vzhledove strance. Nebudu se rozepisovat o tom, co vsechno se mi na nem libi (je toho dost, jinak bych do nej nesel), ale zamerim se na negativni stranku, jde o hluk.
Diesel hluci a jeste vic hluci studeny, to je jasne, Rover 45 nebude asi zrovna na spici odhlucneni, s tim ale asi nic udelat nejde
Co mi vadi vic, je relativne vyrazne svisteni vzduchu nekde v mistech bocnich zrcatek nebo horni casti oken pri jizde nad 80km/h. Porad mam dojem, jako bych nemel dovrena okynka Mohl by mi nektery zkusenejsi majitel vozu teto rady odpovedet, jestli je to vlastnost karoserie nebo chyba konkretniho kusu a hlavne jestli jsou nejake moznosti, jak to resit.
Diky.
Rover 45 2.0 iDT
r.v. 2002
černá metalíza, kůže
r.v. 2002
černá metalíza, kůže
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hluk a svisteni vzduchu
ten aerodynamickej hluk kolem zpětných zrcátek je stejně tak vnímatelný u Roveru 75, otázkou je jak moc je intenzivní... Což je věc, kterou každý vnímá subjektivně. To by se muselo porovnat někde na srazu...
Nie len v 75 ale aj v 400.asi to mali zle domyslene.co sa s tym da spravit netusim.
-
tak ja to mam taky a pripisuji to hned dvoum moznym duvodum.
1- kdyz jedu rychleji jak cca 120, tak se mi samo otevre vetrani u leve ruky ridice
2- mam prasklou tesnici gumu kolem dveri. Je praskla dole v rohu.v manualu se to jmenuje weatherstrip.
1- kdyz jedu rychleji jak cca 120, tak se mi samo otevre vetrani u leve ruky ridice
2- mam prasklou tesnici gumu kolem dveri. Je praskla dole v rohu.v manualu se to jmenuje weatherstrip.
- Fujitsu
- Kontaktovat uživatele:
Vaseo: Zkontroluj, jestli ti přiléhá těsnění skel z obou stran.
Rover 416Si, 1997, šedá kůže, Platinum Silver
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz
- Roman620ti
To svištění vzduchu by měly dělat unavené gumy kolem oken, otázkou je, kde sehnat lepší Asi jedině nové a to by asi dost bolelo
2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Asi vas chlapi nastvu, ale v ZT zadne svisteni vzduchu neslysim ... a ze uz jsem ho rozparadil zatracene vic, nez na 80 nebo 120 km/h. Melo by to byt podobne, jako v R75, takze tam by taky zadny velky aerodynamicky hluk byt nemel a pokud je, tak nekde neco netesni.
podobne ako píše Ander,skôr počujem hluk od kolies ako aerodyn.hluk
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
No, svisteni vzduchu kolem dveri bude asi temer neresitelny problem.... jedine sehnat nove tesneni a nebo si pohrat s upevnenim dveri ci zamku... ale to fakt nedoporucuji...
Zdravím,mám 420 Sdi a svist kolem auta mi připadá minimální i při dálničních stotřiceti. Občas mi lehce sjedou zadní okna (mám vzadu švihadla) řádově 3 mm , že to z venku neni vidět, ale trochu slyšet to je. Sklepu je ale tak po měsíci ježdění po praze. Hádal bych to na těsnění. Zkusil bych sundat i zahráku
Marek
Marek