Jak jsme ho koupili?
Vlastně to je hrozná náhoda. Hledali jsme druhé auto do rodiny. K naší stařičké (1996) Astře F Caravanu jsme potřebovali něco na dojíždění manželky do nové práce (25 km tam a 25 zase zpět), neboť busem a vlakem se nedá (jede buď brzo, pozdě, nebo vůbec

Podpis napovídá, že určitě to nebude poslední vlastněný Rover v mém životě.
Historie:
Je dovezeno z Itálie, poslední 3 roky jezdilo ve Zlíně (Otrokovicích?, lenham by o tom věděl mnohem více, protože co mi přivezl nějaké ty díly, tak vyšlo najevo, že ho moc dobře zná)

Stav:
Karoserie je přes drobné škrábance OK, bohužel asi po týdnu do ženy nacouval chlapík na parkovišti a promáčkl a odřel přední levé dveře. No nic, pojistka pokryje i nové přední světlomety

Motor co vím, tak by měl být také OK, najeto 167k km, po rozvodech ve 140k, udržovaný, nové hadice, přetěsněné čerpadlo, ... zase více o tom ví lenham (ještě ho musím požádat o víc informací). I v těch největších mrazech letos prošel bez zaváhání (no, jednou jel na laně, protože zamrzla nafta - naše blbost, byla obyčejná a pouze rezerva).
Podvozek co jsem viděl na zvedáku při prohlídce známým mechanikem, nikde žádné vůle, vše jak má být, snad to tak i dlouho zůstane.
Interiér si zaslouží více pozornosti. Přece jenom ho ženské mají rádi vymazlený a je v něm pár vad. Čalounění ve dveřích a na stropě je částečně odlepené, podsvícení palubky a ovladačů funguje tak z 50%, vše si zaslouží důkladně vyčistit.
Výbava je dostačující, lehham dovezl originál 15" hliníkáče na R45, kožené sedačky, mlhovky.

Co se servisních prací týká, čekal jsem jen na lepší počasí (zdá se že čas nadešel