ahoj vsem , nabizim sveho krasavce k prodeji....budu kupovat 75 2,5V6 kdyby nedko mel zajem poslu foto..
Rover 416 Si, r.v.1997, cerna metaliza, najeto 131000km s plnou servisni knihou,jsem druhy majitel, vuz novy v CR.
servo,central,2 airbagy,abs,alarm,stereo Sony,imobiliser,4x el.okna,el.zrcatka,KLIMATIZACE,4x zimni pneu 60%, 4x nove letni Firestone, nove tlumice (MG),novy zadni dil vyfuku, nove brzdy, delane rozvody+oleje+naplne. pekny svetly interier.vuz je ve velmi dobrem mechanickem stavu, karoserie dobra=provozni oderky po praze,ale zadna tragedie, vozidlo bez investic,
416 Si
Re: 416 Si
spatna sekce ? prodej se dela nekde jinde... ale ok
neni 2,5 V6 spatny motor ?, pry sestivalce jsou narocne na opravy kdyby neco
416Si - je to sedan, hatchback ? 82kW ?
neni 2,5 V6 spatny motor ?, pry sestivalce jsou narocne na opravy kdyby neco
416Si - je to sedan, hatchback ? 82kW ?
no narocnejsi sice jsou ale chci ho pokud nesezenu ve stavu jak si predstavuji tak druha moznost je 2,0 diesel
jinak dal jsem to do sekce prodej Je to 5dveri, a motor ala honda 82KW...
jinak dal jsem to do sekce prodej Je to 5dveri, a motor ala honda 82KW...
co za to ?
myslis asi kolik penizku za to? no ma predstava je kolem 75-80 je to sice docela dost,ale vim ze to auto je v perfektnim stavu a clovek do nej nemusi nic investovat
no sedan ma 4dvere a ja psal 5, tzn. ze je to hatchback, proste oteviras kufr i s oknem, coz jsem nakonec zjistil ze je lepsi, lepe se nakladaji i rozmernejsi veci, nebo treba cele horske kolo prevezes, aniz bys ho musel demontovat foto...ok, dnes jak dojdu dom a bude trochu svetla nafotim....
ZDRAVIM, DOCELA POTREBUJI FINANCE (na byt) PROTO CENA JE 57000,- a dost specha, takze dohoda je jista, diky