EGR ventil
EGR ventil
Zdravím,potřebuji poradit kde tu potvoru mám hledat?(r 420SDi) Díky za radu.
Re: EGR ventil
Asi někde na trubce, která spojuje sání s výfukem, ale konkrétně nevím.
- Petr.stefl
EGR ventil
To by mě taky zajímalo,viděl jsem na internetu záslepky...nevite co se stane,když to zaslepím?Pokud někdo najde kde
Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
-
- Kontaktovat uživatele:
Nic závažnýho, jen asi neprojdeš na emisích.
Ale to jen tak tipuju. Nevim k cemu se tam ta zaslepka pouziva.
Ale to jen tak tipuju. Nevim k cemu se tam ta zaslepka pouziva.
- Petr.stefl
Na emise bych to zase vrátil,to si hlavu nedělám katalyzátor mám taky venku
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Na emisích to nepoznají, EGR ventil snižuje emise při různých jízdních režimech, a bez něj by auto neprošlo emisema při homologaci - nesplnilo by emisní limity pro předpis dejme tomu EURO 2. Ale na měření emisí to nemá žádný vliv . Leda by něco vyčetli s paměti ŘJ. Jinak to nemá vliv na nic, klidně to zaslep.
- Petr.stefl
Mě jen zajímalo co se stane,myslel jsem třeba na zvýšení výkonu,ale pokud se nic nezmění,tak to nemá cenu řešit díky
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Ne, na výkon to taky vliv nemá, záslepky používají majitelé aut, jejichž EGR ventil je vadný (zejména Opel 1,6 16V) a hlásí jim závadu v ŘJ. Tak ho odpojí a zaslepí, aby měli pokoj.
ja sem si myslel že egr maj jen diesely. kdysi sem to zaslepoval na felicii 1.9D a tam to bylo znát, líp to jelo ale nebyl to nějakej velkej rozdíl. de o to že si to nepřisavá spalyny z vejfuku ale jenom čerstvej zduch a to si myslim je v každym případě lepší. Ale nečekej nějakej velkej rozdíl
Zdravím já mám teda 620SDi a taky jsem to zaslelpil a jede to o malinko líp a o malinko víc to žere ale na druhou stranu skus si jen tak pro prdel rozdělat sání kde se ti napojuje EGR do sání a jsem si jist že máš tak na hodku práce než to pročistíš.EGRem není co zkazit ba naopak máš čisčí motor.Jen to neodpojuj od konektoru jinak ti to nahlásí problém v ŘJ.
Zdarec panove,tak benzin ho majou iste (hlavne auta vyrobeni v EU) ale nafta fakt nevim