Rover 45 , 2.0iDT, 83kw
Zdravím konečně jsem si sehnal nejakou funkční diagnostiku ..která je mi schopna ukázat hodnoty MAF a MAP sensoru a jine vecicky
Může sem někdo hodit sprvné hodoty MAF sensoru a MaP sensoru při volnoběhu a při jízdě v určitých otáčka např 1500,2000,2500,3000,
abych byl schopen určit diagnozu zda mi ukazuje spravně
Správné hodnoty MAF sensoru a MAP sensoru
Re: Správné hodnoty MAF sensoru a MAP sensoru
Při volnoběhu 900ot/min ukazuje mah 14.5-15 g/s....a Map 100kpa prevod na bary 1 bar
Při jizdě v otačkách 2000ot/min MAF sensor 34,35 g/s a MAP sensor 112kpa převod na bary to je 1.12 baru-(1bar atmosf.tlak) je 0.12bar
Při jizdě v otačkaách 4000ot/min MAF sensor 127,81 g/s a MAP sensor 160kpa převod na bary to je 1.6 baru-(1bar atmosf.tlak) je 0.6 bar
Jake jsou žádáné MAF a MAP řídící jednotky?
Ocividne asi turbo malo tlaci a bude neco na něm v háji
Při jizdě v otačkách 2000ot/min MAF sensor 34,35 g/s a MAP sensor 112kpa převod na bary to je 1.12 baru-(1bar atmosf.tlak) je 0.12bar
Při jizdě v otačkaách 4000ot/min MAF sensor 127,81 g/s a MAP sensor 160kpa převod na bary to je 1.6 baru-(1bar atmosf.tlak) je 0.6 bar
Jake jsou žádáné MAF a MAP řídící jednotky?
Ocividne asi turbo malo tlaci a bude neco na něm v háji
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsi nastavení WG na turbu?
Tak a máte tady rozhřešení pokud někomu na diagnostice za jízdy ukáže podobné hodnoty tlaku turba jako my v určitých otáčkách za jízdy, a ještě jsem zkusil pokus nastavit regulator turba na maximum pomocí tahla a po te jsem zajel na diagnotikuKde mi bylo řečeno pokud je regulator turba nastaveny na maximum měl by ukazovat i přislušný tlak maximalni kde mi zjistili na diagnostice turba že je turbo skoro dá se řict v haji a jíž netlačí jak má.
Jinak regenerace turba se bude dělat v rybniku PL. AUTOEXPERT: http://www.naprawaturbosprezarek.com.pl/oferta.html
kde používají original díly značkové firmy Meilet cena repase bude 5000 kč
Regenerace turba bude trvat 2 dny a nemužu se dočkat až ho namontuju do auta a konečně poznám a zažiju pocit z jízdy s novým turbem
Jinak regenerace turba se bude dělat v rybniku PL. AUTOEXPERT: http://www.naprawaturbosprezarek.com.pl/oferta.html
kde používají original díly značkové firmy Meilet cena repase bude 5000 kč
Regenerace turba bude trvat 2 dny a nemužu se dočkat až ho namontuju do auta a konečně poznám a zažiju pocit z jízdy s novým turbem