Po zaslepeni EGR ventilu auto taha ako nikdy predtym
Re: Po zaslepeni EGR ventilu auto taha ako nikdy predtym
3000 / 140 km/h ..... https://www.youtube.com/watch?v=vKLzapKWm6c
No tak ako na videu ... A predtym to slo 130 pri 3000ot.
Tak ja potom nevim, preco je to teraz ine ako predtym, podla mna tym vzduchom
Tak ja potom nevim, preco je to teraz ine ako predtym, podla mna tym vzduchom
Rover 620SDI
Rover 75 2.0Tourer
Rover 75 2.0Tourer
Dej sem komparační videa jak už tu někdo navrhoval, jedno s průchozím EGR o druhé se zaslepeným a nebo druhá možnost dojeď na sraz do Rajhradu viewtopic.php?f=3&t=8636
z Nitry je to kousek a předvedeš nám to živě
z Nitry je to kousek a předvedeš nám to živě
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
To ze ide ROVER 620 pri 3000 ot. 130 kmh ti potvrdi kazdy kto tento typ motoru 620sdi ma.
A to ze ide teraz 140 pri 3000 ot. mam natocene ale ako to sem mam hodit???
Kolko km od NR je ten zraz???
A to ze ide teraz 140 pri 3000 ot. mam natocene ale ako to sem mam hodit???
Kolko km od NR je ten zraz???
Rover 620SDI
Rover 75 2.0Tourer
Rover 75 2.0Tourer
sem se tak dlouho nebavil.
hele normál u mého auta 45 iTD 74kw mám při 130km/h stupen 5 3000ot-nemám zaslepeno,ale když ho vyčistím tak to bude stejný jako když ho zaslepím,přidá to opravdu pocit výkonu ale otáčky opravdu né.Přečti si ještě jednou můj první příspěvek na té adrese k čemu je EGR a jeho účinek.
ale v první řadě odmontuj katík a jukni jak natom je a po pár měsících jak na tom bude,takže matika říka + - -=-
citace : To způsobí, že klapka ve ventilu nedovírá a motor při přidání může škubat, automobil nadměrně dýmí. Toto dále to vede ke snížení výkonu motoru v celém rozsahu otáček. V poslední fázi zanesení automobil špatně startuje.
rozsah otáček je myslen že to škube jak při 1700,tak i při 3000 ot,né že ti to přidá po uvolnění.
při špinavém EGR mám po nastartování ručičku na 900 po vyčištění to spadne na 820-850 tam je to znát dál ale ne.
hele normál u mého auta 45 iTD 74kw mám při 130km/h stupen 5 3000ot-nemám zaslepeno,ale když ho vyčistím tak to bude stejný jako když ho zaslepím,přidá to opravdu pocit výkonu ale otáčky opravdu né.Přečti si ještě jednou můj první příspěvek na té adrese k čemu je EGR a jeho účinek.
ale v první řadě odmontuj katík a jukni jak natom je a po pár měsících jak na tom bude,takže matika říka + - -=-
citace : To způsobí, že klapka ve ventilu nedovírá a motor při přidání může škubat, automobil nadměrně dýmí. Toto dále to vede ke snížení výkonu motoru v celém rozsahu otáček. V poslední fázi zanesení automobil špatně startuje.
rozsah otáček je myslen že to škube jak při 1700,tak i při 3000 ot,né že ti to přidá po uvolnění.
při špinavém EGR mám po nastartování ručičku na 900 po vyčištění to spadne na 820-850 tam je to znát dál ale ne.
Rover 45 ,2.0 ITD 74Kw,r.v.2000 ,5dv.
Boha seci vypravate poucky a dookola sa opakujete, kto mi konecne vysvetli preco to slo predtym pri 3000ot. 130kmh a teraz 14é kmh????
Mam aj video. ako ho sem dam???
Mam aj video. ako ho sem dam???
Rover 620SDI
Rover 75 2.0Tourer
Rover 75 2.0Tourer
Podle plánovače tras je to 225 km a skoro celé po dálnici, ale když ti to teď jede rychleji tak to budeš mít asi blíž, ne
To je dokopy skoro 500 km a to je moc .... To nebudem platit
A jak sem dam to video???
A nikto mi nevysvetlil v com spociva tgen rozdiel.
A jak sem dam to video???
A nikto mi nevysvetlil v com spociva tgen rozdiel.
Rover 620SDI
Rover 75 2.0Tourer
Rover 75 2.0Tourer
holt te proste spatne ukazoval tachometr no.
Rover 220 Sdi (99)
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Jako se spotřebou 5,4/100 km bych se toho nebál, co mi chudáci, kteří jsme na desítce
Všude je milion videí dokazujících, že při 140km/h to točí 3000 otáček... to je normální stav. Ale nikdo ti neuvěří to, že jsi měl 3000 otáček při 130 km/h - tohle nám natoč
Jasneeeeeeee bol pokazeny tachometr alebo otackomer a zrazu sa po zaslepeni EGR sam opravil hej???
A kedy ze je ten zraz?
A kedy ze je ten zraz?
Rover 620SDI
Rover 75 2.0Tourer
Rover 75 2.0Tourer
Tak pani, nech sa paci a prosim uz nie o poucky ale o vysvetlenie, preco sa to po zaslepeni EGR ventilu takto zmenilo, ze mam teraz pri 3000ot. / 140kmh. ???
Diiiiky
http://youtu.be/BBlMYyxnjYQ
Diiiiky
http://youtu.be/BBlMYyxnjYQ
Rover 620SDI
Rover 75 2.0Tourer
Rover 75 2.0Tourer
Tak ja uz nevim pozeral som si videa na youtube a oni vsetky tahaju pri 3000 / 140 kmh .
Mne to ale predtym nazaj slo pri 3000 / 130kmh.
Tak ja uz nevim ci to nekde podfukovalo alebo co, ale po zaslepeni uz aj moj ide 3000 / 140 kmh tak to je hlavne
Alebo druha moznost je, ze vsetci tam maju zalsepene EGR
Ukazal by som vam to, ale odslepovat sa mi to uz nechce
Podstatne je, ze to ma teraz super tah, takze dakujem Karelovi a ostatnym, ktori mi pomohli sa do toho EGR odhodlat
Mne to ale predtym nazaj slo pri 3000 / 130kmh.
Tak ja uz nevim ci to nekde podfukovalo alebo co, ale po zaslepeni uz aj moj ide 3000 / 140 kmh tak to je hlavne
Alebo druha moznost je, ze vsetci tam maju zalsepene EGR
Ukazal by som vam to, ale odslepovat sa mi to uz nechce
Podstatne je, ze to ma teraz super tah, takze dakujem Karelovi a ostatnym, ktori mi pomohli sa do toho EGR odhodlat
Rover 620SDI
Rover 75 2.0Tourer
Rover 75 2.0Tourer