tak mě už taky :(

Odpovědět
tobias

tak mě už taky :(

Příspěvek od tobias » pát pro 21, 2007 18:01

Normálně, tak dneska ráno sem vyrazil...a jak vyjedu, tak se mi zdá, že to nějak netáhne...no a jedu bez turba :(((( teda po chvilce se chytlo, ale docela neprijemnej pocit...bojim se, aby nebylo v haji. Jinak potom uz to tahlo uplne v pohode. Jinak kdyz je to studeny, tak slysim takovy divny chrasteni...dost neprijemny :(
prodany Rover 620ti :(
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Re: tak mě už taky :(

Příspěvek od Roman620ti » pát pro 21, 2007 18:47

tobias píše:Normálně, tak dneska ráno sem vyrazil...a jak vyjedu, tak se mi zdá, že to nějak netáhne...no a jedu bez turba :(((( teda po chvilce se chytlo, ale docela neprijemnej pocit...bojim se, aby nebylo v haji. Jinak potom uz to tahlo uplne v pohode. Jinak kdyz je to studeny, tak slysim takovy divny chrasteni...dost neprijemny :(
Fuj :evil: , ale to chrastění budou asi hydroštely, ne? Jestli Ti to dělá hned jak nastartuješ, je to normální. Já je po nastartování slyším klapat a po chvilce, jak se začne motor zahřívat to slábne a slábne až je klid. Ale spíš než chrastění bych to nazval cvakání a nebo když to jako by mlaská hned po studeným startu, tak to můžou bejt lehce naprasklé výfukové svody, což má také dost starších aut.
Třeba to netáhlo z jiného důvodu, ne? Šlo to na všechny válce? Turbo je dobrá věc, ale je to sviňa :(
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » sob pro 22, 2007 7:59

Roman620ti píše: Fuj :evil: , ale to chrastění budou asi hydroštely, ne? Jestli Ti to dělá hned jak nastartuješ, je to normální. Já je po nastartování slyším klapat a po chvilce, jak se začne motor zahřívat to slábne a slábne až je klid. Ale spíš než chrastění bych to nazval cvakání a nebo když to jako by mlaská hned po studeným startu, tak to můžou bejt lehce naprasklé výfukové svody, což má také dost starších aut.
Třeba to netáhlo z jiného důvodu, ne? Šlo to na všechny válce? Turbo je dobrá věc, ale je to sviňa :(
Tak to nevim...musím zase zajet někam do garáže a trochu mu proklepnout vnitřek. Bohužel si ho nemůžu schovat na zimu dovnitř :cry:
Je to takový chrastění...asi jako kdybys měl zýtku od piva v plechovce od koly, ale bylo to utlumený...ale jakmile se zahřeje, tak to je OK.

Jinak se mi spíš zdálo, že to prostě táhlo bez turba, který se jenom tak nechalo táhnout. Necukalo to, akorát nejelo.
Potřebuju ho nechat přes noc v tý garáži a ráno si tam zajít, proklepnout ho kde co drnčí, nastartovat a poslechnout si, odkud přesně to dělá. ale asi ho na zbytek zimy zkusim někam schovat...drásá mi srdce všechna ta sůl a sajrajt co se na něj lepí :(
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » sob pro 22, 2007 17:38

No tak snad to bude jen nějaká drobná závada. :P
Ani se Ti nedivým, že Ti je líto ho nechávat venku v tom sajrajtu, ale co jsem slyšel, tak v Praze je mazec mít jen nekryté, hlídané parkoviště a za dost draho, natož garáž. Venku bych se ho bál nechat, protože lidi neumí parkovat a bál bych se, že by mi to ještě víc poškrábali, nebo vybrali. Zlatá okolní města.
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » sob pro 22, 2007 20:36

Roman620ti píše:No tak snad to bude jen nějaká drobná závada. :P
Ani se Ti nedivým, že Ti je líto ho nechávat venku v tom sajrajtu, ale co jsem slyšel, tak v Praze je mazec mít jen nekryté, hlídané parkoviště a za dost draho, natož garáž. Venku bych se ho bál nechat, protože lidi neumí parkovat a bál bych se, že by mi to ještě víc poškrábali, nebo vybrali. Zlatá okolní města.
To jo no....vsude se soli, lidi parkujou jako prasata...parkuju ho zasadne co nejdal moc levnejch aut a stejne tak moc drahejch :) je to logicky, kdyz ma nekdo omlacenou stodvacu, tak mu nevadi, kdyz to stouchne a kdyz tam stoji X5ka, tak to taky muze byt blondyny a ta o tom zase nevi :)

a v aute nikdy nic nenechavat....ani igelitku z delvity.
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » ned pro 23, 2007 8:31

tobias píše: To jo no....vsude se soli, lidi parkujou jako prasata...parkuju ho zasadne co nejdal moc levnejch aut a stejne tak moc drahejch :) je to logicky, kdyz ma nekdo omlacenou stodvacu, tak mu nevadi, kdyz to stouchne a kdyz tam stoji X5ka, tak to taky muze byt blondyny a ta o tom zase nevi :)

a v aute nikdy nic nenechavat....ani igelitku z delvity.
Krásné zásady parkování :lol: Nejlepší jsou důchodci ve 120cítkách, nedávno mi jeden takovej přejel Škodsnou jízdní kolo, které jsem měl před vraty garáže. Omlouval se, že proti slunku neviděl, že si musel najel a bla bla bla. Ještě, že jsem tam neměl nohy z pod auta :D
A zvláště dávat bacha na třídveřáky :!: :!: :!:
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » ned pro 23, 2007 11:46

Roman620ti píše: Krásné zásady parkování :lol: Nejlepší jsou důchodci ve 120cítkách, nedávno mi jeden takovej přejel Škodsnou jízdní kolo, které jsem měl před vraty garáže. Omlouval se, že proti slunku neviděl, že si musel najel a bla bla bla. Ještě, že jsem tam neměl nohy z pod auta :D
A zvláště dávat bacha na třídveřáky :!: :!: :!:
koukam, ze to vsude stejny...jinak bacha na tridveraky? Procpak to?
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

AnderN
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AnderN » ned pro 23, 2007 16:04

Maji delsi dvere a potrebuji vice prostoru na jejich otevreni ... kdyz u nich zaparkujes moc blizko, muzes se pak divit :)
Obrázek
MG ZT CDTi @ 118 kW / 370 Nm - 2009-? :: 200.000 km @ Obrázek
Rover 25 18K4F / automat CVT - 2013-? :: 50.000 km @ Obrázek
Rover Mini Cooper - 2016-? :: 20.000 km @ Obrázek
Ex. Rover 620 SDi - 2004-2009 :: 100.000 km @ Obrázek

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » ned pro 23, 2007 18:23

AnderN píše:Maji delsi dvere a potrebuji vice prostoru na jejich otevreni ... kdyz u nich zaparkujes moc blizko, muzes se pak divit :)
Přesně tak :lol:
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » pon pro 24, 2007 2:49

AnderN píše:Maji delsi dvere a potrebuji vice prostoru na jejich otevreni ... kdyz u nich zaparkujes moc blizko, muzes se pak divit :)
No joooooo...tak to me vube nenapadlo :P chytry kluci ste :) nebo si poridit nejakou gumovou omotavku kolem auta :)

A preju Vsem krasny Vanoce...hlavne klid, pohodu a prostě vánoční atmosféru.
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Odpovědět