tak mě už taky :(
tak mě už taky :(
Normálně, tak dneska ráno sem vyrazil...a jak vyjedu, tak se mi zdá, že to nějak netáhne...no a jedu bez turba ((( teda po chvilce se chytlo, ale docela neprijemnej pocit...bojim se, aby nebylo v haji. Jinak potom uz to tahlo uplne v pohode. Jinak kdyz je to studeny, tak slysim takovy divny chrasteni...dost neprijemny
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Re: tak mě už taky :(
Fuj , ale to chrastění budou asi hydroštely, ne? Jestli Ti to dělá hned jak nastartuješ, je to normální. Já je po nastartování slyším klapat a po chvilce, jak se začne motor zahřívat to slábne a slábne až je klid. Ale spíš než chrastění bych to nazval cvakání a nebo když to jako by mlaská hned po studeným startu, tak to můžou bejt lehce naprasklé výfukové svody, což má také dost starších aut.tobias píše:Normálně, tak dneska ráno sem vyrazil...a jak vyjedu, tak se mi zdá, že to nějak netáhne...no a jedu bez turba ((( teda po chvilce se chytlo, ale docela neprijemnej pocit...bojim se, aby nebylo v haji. Jinak potom uz to tahlo uplne v pohode. Jinak kdyz je to studeny, tak slysim takovy divny chrasteni...dost neprijemny
Třeba to netáhlo z jiného důvodu, ne? Šlo to na všechny válce? Turbo je dobrá věc, ale je to sviňa
2x Rover 620ti
Tak to nevim...musím zase zajet někam do garáže a trochu mu proklepnout vnitřek. Bohužel si ho nemůžu schovat na zimu dovnitřRoman620ti píše: Fuj , ale to chrastění budou asi hydroštely, ne? Jestli Ti to dělá hned jak nastartuješ, je to normální. Já je po nastartování slyším klapat a po chvilce, jak se začne motor zahřívat to slábne a slábne až je klid. Ale spíš než chrastění bych to nazval cvakání a nebo když to jako by mlaská hned po studeným startu, tak to můžou bejt lehce naprasklé výfukové svody, což má také dost starších aut.
Třeba to netáhlo z jiného důvodu, ne? Šlo to na všechny válce? Turbo je dobrá věc, ale je to sviňa
Je to takový chrastění...asi jako kdybys měl zýtku od piva v plechovce od koly, ale bylo to utlumený...ale jakmile se zahřeje, tak to je OK.
Jinak se mi spíš zdálo, že to prostě táhlo bez turba, který se jenom tak nechalo táhnout. Necukalo to, akorát nejelo.
Potřebuju ho nechat přes noc v tý garáži a ráno si tam zajít, proklepnout ho kde co drnčí, nastartovat a poslechnout si, odkud přesně to dělá. ale asi ho na zbytek zimy zkusim někam schovat...drásá mi srdce všechna ta sůl a sajrajt co se na něj lepí
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
No tak snad to bude jen nějaká drobná závada.
Ani se Ti nedivým, že Ti je líto ho nechávat venku v tom sajrajtu, ale co jsem slyšel, tak v Praze je mazec mít jen nekryté, hlídané parkoviště a za dost draho, natož garáž. Venku bych se ho bál nechat, protože lidi neumí parkovat a bál bych se, že by mi to ještě víc poškrábali, nebo vybrali. Zlatá okolní města.
Ani se Ti nedivým, že Ti je líto ho nechávat venku v tom sajrajtu, ale co jsem slyšel, tak v Praze je mazec mít jen nekryté, hlídané parkoviště a za dost draho, natož garáž. Venku bych se ho bál nechat, protože lidi neumí parkovat a bál bych se, že by mi to ještě víc poškrábali, nebo vybrali. Zlatá okolní města.
2x Rover 620ti
To jo no....vsude se soli, lidi parkujou jako prasata...parkuju ho zasadne co nejdal moc levnejch aut a stejne tak moc drahejch je to logicky, kdyz ma nekdo omlacenou stodvacu, tak mu nevadi, kdyz to stouchne a kdyz tam stoji X5ka, tak to taky muze byt blondyny a ta o tom zase neviRoman620ti píše:No tak snad to bude jen nějaká drobná závada.
a v aute nikdy nic nenechavat....ani igelitku z delvity.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Krásné zásady parkování Nejlepší jsou důchodci ve 120cítkách, nedávno mi jeden takovej přejel Škodsnou jízdní kolo, které jsem měl před vraty garáže. Omlouval se, že proti slunku neviděl, že si musel najel a bla bla bla. Ještě, že jsem tam neměl nohy z pod autatobias píše: To jo no....vsude se soli, lidi parkujou jako prasata...parkuju ho zasadne co nejdal moc levnejch aut a stejne tak moc drahejch je to logicky, kdyz ma nekdo omlacenou stodvacu, tak mu nevadi, kdyz to stouchne a kdyz tam stoji X5ka, tak to taky muze byt blondyny a ta o tom zase nevi
a v aute nikdy nic nenechavat....ani igelitku z delvity.
A zvláště dávat bacha na třídveřáky
2x Rover 620ti
koukam, ze to vsude stejny...jinak bacha na tridveraky? Procpak to?Roman620ti píše: Krásné zásady parkování Nejlepší jsou důchodci ve 120cítkách, nedávno mi jeden takovej přejel Škodsnou jízdní kolo, které jsem měl před vraty garáže. Omlouval se, že proti slunku neviděl, že si musel najel a bla bla bla. Ještě, že jsem tam neměl nohy z pod auta
A zvláště dávat bacha na třídveřáky
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
No joooooo...tak to me vube nenapadlo chytry kluci ste nebo si poridit nejakou gumovou omotavku kolem autaAnderN píše:Maji delsi dvere a potrebuji vice prostoru na jejich otevreni ... kdyz u nich zaparkujes moc blizko, muzes se pak divit
A preju Vsem krasny Vanoce...hlavne klid, pohodu a prostě vánoční atmosféru.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den