Výrobní číslo motoru
- Roman620ti
Re: Výrobní číslo motoru
Čoveče jak sto dokázal? Vždyť máš celej motor na ponku, ne? Tos tam jel jen s techničákem a fotkou, co?
2x Rover 620ti
Na odtahovce.... On prej Hmmmmm hlava dole:-D To si asi nevsim ze tam nejsou ani pisty:-D No musel sem to prihlasit pred novym rokem....Nastěstí sem to stih.Na ůřadu sem si vzal číslo v 10 rano a ve 4 se vrátil a bylo to akorat:-D
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- Roman620ti
Jo takhle, no aspoň že se na Tebe dostalo, u nás je registr totálně přelidněnej... Takže jsis to přihlásil a spzky hodil do depozitu, že? Aby po Tobě pak nešli, že neplatíš ručení
2x Rover 620ti
Nene SPZ mi zůstaly ručení sem si zařídil...Rover do měsíce do 2 vyjíždí do ulic
- Roman620ti
Jo jo, ale i tak 1400 za 2 měsíce vyhodíš. Každopádně s tím depozitem jsou akorát starosti, musel bys mít pak při vyzvednutí platné STK a za uložení do depozitu se platí 100kč. Pokud to ale vidíš fakt na ten jeden měsíc, tak je lepší to mít přihlášený a hned jak to půjde ho jet protáhnout na silnice Už se těším, jestli to rozjezdíš na první dojmy z tohoto vozu Škoda že nestihneš sraz 17.1.2009, to by nás tam mohlo bejt hafo tíčkářů
2x Rover 620ti
Já sem si udělal ručení u Generali a na první rok je sleva 50% a ještě mám slevu za město kde bydlí míň než 30 000 obyvatel takže to mám za 4100 na 1. rok..Takže ty 2 měsíce sou mi fuk než něco řešit na ůřadě to bych se zbláznil a ještě ryskovat že na mě vybafnou pak 3000 A hlavně hned jak to dodělam tak jedu na STK a pak hned jezdit Jen tam budou nejspíš nový písty tak to musím zajet.3koda že to nemůžu točit do červenejch:-D
Jinak Rekonstrukce de podle plánu..Nakonec to nechci jen rozchodit ale dělám generálku abych moh pustit turbo na 14psi
Jinak Rekonstrukce de podle plánu..Nakonec to nechci jen rozchodit ale dělám generálku abych moh pustit turbo na 14psi
- Roman620ti
No to je krásná cena toho ručení, to by fakt nemělo smysl No nevím jak to je u těhlech motorů ale u starejch vykopávek Š130 jsem po generálce musel jezdit 1500km jako důchodec a pak už mu sem tam naložit. Myslím, že i kolem téhle hranice jsme měnili i motorovej olej. Ale byla to bomba oproti ostaním vyřachtanejm škodovkách, při prošlápnutí k 7500ot z výfuku nic nešlo, přitom u negenerálkovejch motorů stačilo ke 3000ot a už jsi měl dlań samou kapičku oleje a oblak šedého kouře Škoda, že jsem to auto rozprodal moc brzo, ani jsem si s tím motorem neužil
2x Rover 620ti