Zdravím,
mam problem na autě mi svíti kontrolka diagnostiky jakmile se kontrolka rozsvíti tak auto padá do nějakeho nouzoveho režimu nebo to naše auta neumí?
Dale se chci auto my napadl kutil domací a a hrubou hadici která jde z motoru do ic nahradil vytvorem plastových trubek ktere stejně netěsní.Podle mě to není nijak kritycké ale netěsnosti tam jsou citím na ruce.Mam problem že auto je líne jak svině bez turba na pětku nedostanu otačky nad 2 tisice.Jestli dam plný nebo čtvrt plynu nehraje roli žadný rozdíl.Ptám se jak zjistím zda turbo je OK nebo po smrti aniž bych ho vytahoval?Muže malý unik tlaku tak pokazit výkon?
Dají se chybi v jednotce smazat jinak než přes PC?Když otočím klíčem do polohy žhavení diagnostika svíti pak zhasne a asi za 1.5s se znova rožne chová se tak standartně když je chyba v jednotce?
Díky za každou radu
Kontrolka diagnostiky, malý výkon
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Kontrolka diagnostiky, malý výkon
Pokud ta kontrolka nezhasne po nastartování tak to signalizuje problém.Je třeba zajet na diagnostiku přečíst paměť uložených závad a pak budeš chytřejší.Jestli máš na autě ale více takových vychytávek jako je plastové vedení plnícího vzduchu tak se nedivím,že ti to nejede.Zřejmě jsi místo automechanika navštívil instalatéra.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka diagnostiky, malý výkon
Podle mě borec chtěl ušetřit což by nebyl problem, kdyby to udělal ppořadně.Hmmm s tou diagnostykou to bude problem doufal sem že se daji chyby smazat i bez PC.
Když sem zkusil dát svojí hadici tak to jelo líp ale není to ono.přisuzuju to svitíci diagnostice.
Doufam že to v krnově někdo vyčte a smaže:(
Když sem zkusil dát svojí hadici tak to jelo líp ale není to ono.přisuzuju to svitíci diagnostice.
Doufam že to v krnově někdo vyčte a smaže:(