Prihláška na rajóny...

tobias

Re: Prihláška na rajóny...

Příspěvek od tobias » úte led 01, 2008 14:56

[/quote]

No už len zistiť ktoré to tečú hadice pri tom serve :? Rozvody sú objednané, prídu ca vo štvrtok a budú komplet za cca 6300 cenu ( mechanik bral značkové veci, tak je to trochu možno viac ako za lacné )čo je myslím nie zlá cena.
Takže asi tie choroby Romanom vyššie spomenuté sú asi také ,,Roverácke",...na tie sa pozriem po rozvodoch... :twisted:
Prajem vám všetkým super nový rok :P :P :P[/quote]

Nejčastěji to teče přímo u nádřžky a nemusí se měnit hadice, ale stačí tam dát lepčí "stahovák"...vypadlo mi to slovo :)

Jinak Roman to má docela vymyšlený, když sem ho kupoval, tak mi super poradil, na co se dívat a kam se radši nekoukat :))
prodany Rover 620ti :(
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Re: Prihláška na rajóny...

Příspěvek od Roman620ti » čtv led 03, 2008 20:13

:lol: :lol: :lol:
Jj ty hadice se měnit nemusí. Tekl mi servoolej snad všude a stačilo silně podotahovat všechny spony a zatím dobrý (je to kolem těch spon na hadicích jen mastný, přece jen to nepatrně prosakuje, ale nekape) , ale musím zaklepat :) .Četl jsem, že ty hadice byly vyrobeny ze špatného materiálu.
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » úte led 15, 2008 19:32

Normálně už mám ťuklej zadní nárazník...bohužel až na spodní barvu :cry: a hejbnutej celej zasek, už to tam prostě nelícuje :cry: no vepředu nad kolem mi to taky někdo šťouchnul...já se z tý prahy vážně poseru...!&@#! pitomý...takovýho člověka dostat do ruky, tak mu prostě a jednoduše zabavim dvě kola...
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » úte led 15, 2008 19:56

tobias píše:Normálně už mám ťuklej zadní nárazník...bohužel až na spodní barvu :cry: a hejbnutej celej zasek, už to tam prostě nelícuje :cry: no vepředu nad kolem mi to taky někdo šťouchnul...já se z tý prahy vážně poseru...!&@#! pitomý...takovýho člověka dostat do ruky, tak mu prostě a jednoduše zabavim dvě kola...
To je svinstvo :!: :evil: :cry: Ten můj jezdil hodně km taky v Praze a škrábence mám a pěkně mě se*ou, a ďolíčky po otevřenejch cizích dveří mám taky dost. Nejvíc ale naštvou čerstvé rány. Proto se bojím ho někde nechat samotnýho, ale když si ho chce člověk porádně užívat, tak s tím musí počítat. Aspoň máš tmavou barvu u mě je to třeba na zadním nárazníku dost vidět.Ten zadní nárazník je na každé straně přišroubovanej 2. šroubky + oddělat zástěrku a jestli je nějak hnutej, tak třeba po povolení těch šrobků půjde vrátit a spasovat. Má an každé straně ty dva + kdyby to nestačilo je přidělaná zevnitř výztuha a ta má další dva šroby.Tu drží s nárazníkem plastový šroubky.
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » úte led 15, 2008 20:39

Roman620ti píše: To je svinstvo :!: :evil: :cry: Ten můj jezdil hodně km taky v Praze a škrábence mám a pěkně mě se*ou, a ďolíčky po otevřenejch cizích dveří mám taky dost. Nejvíc ale naštvou čerstvé rány. Proto se bojím ho někde nechat samotnýho, ale když si ho chce člověk porádně užívat, tak s tím musí počítat. Aspoň máš tmavou barvu u mě je to třeba na zadním nárazníku dost vidět.Ten zadní nárazník je na každé straně přišroubovanej 2. šroubky + oddělat zástěrku a jestli je nějak hnutej, tak třeba po povolení těch šrobků půjde vrátit a spasovat. Má an každé straně ty dva + kdyby to nestačilo je přidělaná zevnitř výztuha a ta má další dva šroby.Tu drží s nárazníkem plastový šroubky.
Kouknu na to, ale známej co ohnul patník a snažil se to tam vrátit to po třech hodinách vzdal...tak nevím, jestli se do toho mám pustit, ale až budu na chatě a budu mít čas, tak se na to podívám. Jinak vlastně mám chatu V církvici za kutnou horou, tak se třeba někdy stavím v Pardubích 8)
No jo, stačili dva měsíce a už je to ošťouchaný na třech místech docela dost :( chtělo yb to na noc nějaký návleky...a vždycky to tam hodit. Docela dobrý jsou ty kryty na světla, teda teďka sem je sundal, protože sem ho pořádně leštil, tak i ty kryty šly dolů a pořádně je vyčistim, ať j přes ně něco vidět.
Je pravda, že ta tmavá sice děsně rychle špiní, ale zase to na ní není tolik vidět...skrz to bláto :lol:
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » úte led 15, 2008 20:56

tobias píše: Kouknu na to, ale známej co ohnul patník a snažil se to tam vrátit to po třech hodinách vzdal...tak nevím, jestli se do toho mám pustit, ale až budu na chatě a budu mít čas, tak se na to podívám. Jinak vlastně mám chatu V církvici za kutnou horou, tak se třeba někdy stavím v Pardubích 8)
No jo, stačili dva měsíce a už je to ošťouchaný na třech místech docela dost :( chtělo yb to na noc nějaký návleky...a vždycky to tam hodit. Docela dobrý jsou ty kryty na světla, teda teďka sem je sundal, protože sem ho pořádně leštil, tak i ty kryty šly dolů a pořádně je vyčistim, ať j přes ně něco vidět.
Je pravda, že ta tmavá sice děsně rychle špiní, ale zase to na ní není tolik vidět...skrz to bláto :lol:
Co naděláš. Stále přemýšlím o nalakování zadního nárazníku, ale kdyby nechytli odstín, bylo by to ještě horší.
Ty kryty světel se mi moc líbí. Byly tam od začátku? To by jsi měl světla jako nový. Je pěknej ten nápis Rover. Doufám, že když jsi tak usilovně leštil, že jsi i něco nafotil :P :P :P

P.S. To by jsme mohli někdy dát sraz Ti Vittesse :lol:
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » úte led 15, 2008 21:14

Roman620ti píše: Co naděláš. Stále přemýšlím o nalakování zadního nárazníku, ale kdyby nechytli odstín, bylo by to ještě horší.
Ty kryty světel se mi moc líbí. Byly tam od začátku? To by jsi měl světla jako nový. Je pěknej ten nápis Rover. Doufám, že když jsi tak usilovně leštil, že jsi i něco nafotil :P :P :P

P.S. To by jsme mohli někdy dát sraz Ti Vittesse :lol:
ještě sem nefotil...buďto mám zadělaný auto, nebo sebou nemám foťák :P stejně čekám na léto, až tam budou zpátky litý kola, s těma to vypadá hnedka líp.
Jinak ty kryty tam bylyl už když sem to kupoval a předchozí majitel tvrdil, že tam byly od tý doby co to sjelo z pásu. Je to takovej nezvyk je tam nemít...nejdřív se mi děsně nelíbily, ale teďka to bez nich vypadá tak nějak divně.
Ale zase ty světla jsou po deseti letech jako nový. Takže normálně budu jezdit s krytama a když pojedu mezi lidi, tak je sundám :)
Jinak s tím lakováním bych se nebál. Oni odeberou vzorek starý barvy a podle toho ti to namíchají, ale asi to chce k profíkům...u octavie to namíchá každej pepík.
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » úte led 15, 2008 21:21

Já bych tam ty kryty nechal aj na sraz. Aspoň budeš mít něco co druhej nemá. Jinak se chodím koukat do bazarů a tam přesně poznám co je lakováno a zvláště jak říkaš Oktávky. To se mi nelíbí. Brácha zná jednoho fakt šikovnýho, dělal mu kdysi celolak. Stlo to bez dokladu 30.000, ale byla to nádhera :P . Nejradši bych koupil jinej nárazník, nechal nalakovat a pak bych si vybral ten hezčí :lol: :P
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » úte led 15, 2008 21:55

To by bylo ideální :D ale teda nevim, jestli ti to takhle někde udělaj :lol:
Nebo si můžeš "půjčit" ten z toho stříbrnýho :)
Kamarád nechal lakovat celýho Golfa II a stálo ho to komplet 7000 což je super :) ale všechno přes kamarády...fakt hezký a potom šlo hnedka na prodej a cena byla o 15000 vyšší, prostě rychlý prachy :)
Krytky tam asi zase dám, ale musim je nějak umejt, po tý době je na nich ´plně zažraná špína a drhnout to nemá cenu, je to plast a ještě bych to poškrábal. Takže pěkně nějaká hodně drzná chemie...asi zkusim peroxid.
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » úte led 15, 2008 22:02

tobias píše:To by bylo ideální :D ale teda nevim, jestli ti to takhle někde udělaj :lol:
Nebo si můžeš "půjčit" ten z toho stříbrnýho :)
Kamarád nechal lakovat celýho Golfa II a stálo ho to komplet 7000 což je super :) ale všechno přes kamarády...fakt hezký a potom šlo hnedka na prodej a cena byla o 15000 vyšší, prostě rychlý prachy :)
Krytky tam asi zase dám, ale musim je nějak umejt, po tý době je na nich ´plně zažraná špína a drhnout to nemá cenu, je to plast a ještě bych to poškrábal. Takže pěkně nějaká hodně drzná chemie...asi zkusim peroxid.
Jen aby Ti ale nějakou špatně zvolenou chemii nezešedly. Byla by jich škoda :( Jdu spát, mám po dovolený a zítra ve 4,55 budíček :evil:
Měj se fajn...
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » úte led 15, 2008 22:05

jeste si dneska pres noc aspon na to neco najdu.

Mej se a dobrou noc. Jdu pracovat, at tu nejsem do rana :)
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » stř led 16, 2008 20:06

Ahoj 8) .Ještě jsem se Tě chtěl zeptat, když máš taky to Tičko :lol: , jak Ti zhasínají kontrolky ABS a SRS ? Která dříve a je mezitím nějaký interval nebo zhasnou skoro ve stejnou dobu? Díky :wink:
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » čtv led 17, 2008 4:50

Roman620ti píše:Ahoj 8) .Ještě jsem se Tě chtěl zeptat, když máš taky to Tičko :lol: , jak Ti zhasínají kontrolky ABS a SRS ? Která dříve a je mezitím nějaký interval nebo zhasnou skoro ve stejnou dobu? Díky :wink:
ABS zhasne skoro hnedka a SRS zhasina tak po 5 vterinach....ani nevis, jak dlouhgo mi trvalo tohle sesmolit :) mlzi se mi klavesnice :)
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » čtv led 17, 2008 9:20

tobias píše: ABS zhasne skoro hnedka a SRS zhasina tak po 5 vterinach....ani nevis, jak dlouhgo mi trvalo tohle sesmolit :) mlzi se mi klavesnice :)
Ještě jednou díky :lol: :lol: :lol:
2x Rover 620ti

Odpovědět