POMOOOOOOOC....:-(
POMOOOOOOOC....:-(
...dnes jsem koupil ROVER 600 1.8 benzin, ma najeto 160000km, puvodem z nizozemska, v ČR je 3roky a najel zde 40000km. V aute je jeste z nizozemí zamontovany LPG pohon. Vše probehlo v poradku, vyjel sem domu a po 60 ujetych km mi vypl motor.(zarazena petka, rovinka, asi 100km/h) proste vypl a konec....zkousel sem to nahodit ale chova se to jako kdyby to nemelo benzin.....vubec netusim co s tim.....nechal sem ho chudaka na benzince stat......prosim poradte......((((..
Re: POMOOOOOOOC....:-(
Neštartuje ani na LPG ani na benzín ?, Koľko je tam benzínu?Dostáva vôbec benzín?svars píše:...dnes jsem koupil ROVER 600 1.8 benzin, ma najeto 160000km, puvodem z nizozemska, v ČR je 3roky a najel zde 40000km. V aute je jeste z nizozemí zamontovany LPG pohon. Vše probehlo v poradku, vyjel sem domu a po 60 ujetych km mi vypl motor.(zarazena petka, rovinka, asi 100km/h) proste vypl a konec....zkousel sem to nahodit ale chova se to jako kdyby to nemelo benzin.....vubec netusim co s tim.....nechal sem ho chudaka na benzince stat......prosim poradte......((((..
Spring píše: Neštartuje ani na LPG ani na benzín ?, Koľko je tam benzínu?Dostáva vôbec benzín?
to ani neškitne...je to udelane tak že na benzín startuje vždy, potom se pripadne prepina na plyn....plovak ukazoval pul nadrze benzinu, napadlo me ze muze byt zasekly, zkusil sem tam nalit 5litru benzinu a stejne nic...takze vubec nevim jestli de do pistu nejaky palivo nebo ne...plynu je tam 20litru...
Skúsiť počas štartovania odpojiť prívod paliva v motorovom priestore aby si videl či vôbec podáva čerpadlo benzín....sorry že nedávam presný popis kde ako ale ja mám diesel a benzín rover nepoznám , ale v princípe je toto postup aby si videl či dostávaš k motoru PHMsvars píše:
to ani neškitne...je to udelane tak že na benzín startuje vždy, potom se pripadne prepina na plyn....plovak ukazoval pul nadrze benzinu, napadlo me ze muze byt zasekly, zkusil sem tam nalit 5litru benzinu a stejne nic...takze vubec nevim jestli de do pistu nejaky palivo nebo ne...plynu je tam 20litru...
Spring píše: Skúsiť počas štartovania odpojiť prívod paliva v motorovom priestore aby si videl či vôbec podáva čerpadlo benzín....sorry že nedávam presný popis kde ako ale ja mám diesel a benzín rover nepoznám , ale v princípe je toto postup aby si videl či dostávaš k motoru PHM
dobry napad, diky moc..!!!!!!!!!......problem je ze to nemuzu ted otestovat protoze mi stoji 50km od baraku na benzince.....ale hned jak to bude mozny to zkusim, a taky zkusim najit nejakyho mechanika co se toho nebude bat, prece jenom je to motor honda....jen poprosim, pokud jeste neco nekoho napadne, dejte vedet, treba sem na forum nebo staci sms z netu na 777304285....dekuju...
Hodně zdaru, nech sa to skoro skonsoliduje, je som mal 4 Hondy a nikdy žiaden problé, toto bude iba nejaká,,prkotina" , možno kábliksvars píše:
dobry napad, diky moc..!!!!!!!!!......problem je ze to nemuzu ted otestovat protoze mi stoji 50km od baraku na benzince.....ale hned jak to bude mozny to zkusim, a taky zkusim najit nejakyho mechanika co se toho nebude bat, prece jenom je to motor honda....jen poprosim, pokud jeste neco nekoho napadne, dejte vedet, treba sem na forum nebo staci sms z netu na 777304285....dekuju...
jasny, diky moc....ted me jeste napada, kdyz sem jel, a chtel treba preradit nebo vyhodit rychlost tak pri seslapnuti spojky se motor drzel asi 2 sekundy v otackach ktere mel pred seslapnutim...delaji to ty motory standartne nebo je to vec zpusobena instalaci plynu?....semtam se i stalo ze motor pri jizde "škytl"(vynechal) ale pouze na moment(0.5sekundy)...je to tim ze mesic stal nebo je to vetsi problem?Spring píše: Hodně zdaru, nech sa to skoro skonsoliduje, je som mal 4 Hondy a nikdy žiaden problé, toto bude iba nejaká,,prkotina" , možno káblik
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám naprosto uplně jinej benzínovej motor než ty a moje 214Si mi to dělá taky, po povolení plynovýho pedálu mi otáčky na sekundu až dvě stoupnou nepatrně třeba o 50-100 otáček a pak začnou pomalinku plynule padat až na volnoběh. Jestli někdo ví čím to je tak mě to zajímá taky i když mě osobně to nijak nevadí.
-
Odvézt zpáty do bazaru, nic s tím nedělat. Musí to opravit oni, nepřistupovat na: opravte si to sami, pak se domluvíme na kompenzaci... Vrátit, dát jim šanci aby jej opravili oni. Je to nejlevnější...svars píše:...dnes jsem koupil ROVER 600 1.8 benzin, ma najeto 160000km, puvodem z nizozemska, v ČR je 3roky a najel zde 40000km. V aute je jeste z nizozemí zamontovany LPG pohon. Vše probehlo v poradku, vyjel sem domu a po 60 ujetych km mi vypl motor.(zarazena petka, rovinka, asi 100km/h) proste vypl a konec....zkousel sem to nahodit ale chova se to jako kdyby to nemelo benzin.....vubec netusim co s tim.....nechal sem ho chudaka na benzince stat......prosim poradte......((((..
Jojo, okamžitě volat předchozího majitele. Podle zákona je povinen buďto auto vzít zpátky, nebo zaplatit opravu. At je v kupní smlouvě cokoliv, třeba i kolonka, že neodpovídá za závady, tak zákon mluví jasně a v tom případě je smlouva protiprávní.svars píše:...dnes jsem koupil ROVER 600 1.8 benzin, ma najeto 160000km, puvodem z nizozemska, v ČR je 3roky a najel zde 40000km. V aute je jeste z nizozemí zamontovany LPG pohon. Vše probehlo v poradku, vyjel sem domu a po 60 ujetych km mi vypl motor.(zarazena petka, rovinka, asi 100km/h) proste vypl a konec....zkousel sem to nahodit ale chova se to jako kdyby to nemelo benzin.....vubec netusim co s tim.....nechal sem ho chudaka na benzince stat......prosim poradte......((((..
Prostě je jeho povinnost se o to postarat!!!
Od sokuromé osoby máte nárok na 6 měsíců záruku a od bazaru 24 měsíců, přičemž bazar jí může snížit, ale ne na míň jak 12 měsíců.
Když sem koupil auto, tak mi po 14 dnech odešel alternátor, tak sem se o to docela zajímal koukni kdyžtak na SS (svaz spotřebitelů) a na podobný weby, je tam těch dotazů s odpověďma asi milion.
Držim palce!
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
svars píše:...dnes jsem koupil ROVER 600 1.8 benzin, ma najeto 160000km, puvodem z nizozemska, v ČR je 3roky a najel zde 40000km. V aute je jeste z nizozemí zamontovany LPG pohon. Vše probehlo v poradku, vyjel sem domu a po 60 ujetych km mi vypl motor.(zarazena petka, rovinka, asi 100km/h) proste vypl a konec....zkousel sem to nahodit ale chova se to jako kdyby to nemelo benzin.....vubec netusim co s tim.....nechal sem ho chudaka na benzince stat......prosim poradte......((((..
Zdravim,
nechci strasit,ale presne takto sem na jednom mem vozitku pohrbil motor,aneb rozvodovej remen to jiz dale nevydrzel:-(
Tak drzim palce at to tak neni...
J.
Jaroush píše:
Zdravim,
nechci strasit,ale presne takto sem na jednom mem vozitku pohrbil motor,aneb rozvodovej remen to jiz dale nevydrzel:-(
Tak drzim palce at to tak neni...
J.
...tak konecne vim co se tomu stalo....kdyz se vratilo auto, majitel ho odvezl a nechal sparvit, dnes sem se dovedel ze byl uvolneny kontakt na rozdelovaci-tim padem to nehazelo jiskru.....a ted nevim, vzit ho znovu, nevzit ho....vubec nevim.