Zdravim po dlhsej dobe. Bol som na 2-tyzdnovej dovolenke po juznom Taliansku a Francuzsku spolu s mojim Roverom(Hugom

). A s autom velka spokojnost. Presiel som cez 2500Km s priemernou spotrebou okolo 6.5L (odhadom z tankovania) a ziadna porucha nic, auto slapalo ako hodinky, dokonca aj v tych neunosnych horucavach.
Pripajam aj jedno foto:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/2E ... directlink
A spat k mojmu dotazu. Dakujem vsetkym za odpovede. Asi najlepsie bude ak si vyhliadnem nejaky pekny kusok a pojdem sa previest. Len som chcel predtym zistit ci odpovede od majitelov 600-viek nebudu jednoznacne

akoze je to tiche alebo sakra hlucne.
Kazdopadne sa za tu dobu vela zmenilo a prisiel som k velmi vyhodnej ponuke. Takze som si docasne osedlal Audi A4 s motorom 1.8T a neuveritelnou priemernom spotrebou (12.6L

). Sice je to rocnik 96, ale v dobrom stave s bohatou vybavou, odkupeny od znamych a hlavne je to Quattro

.
Tymto musel ist samozrejme Rover z domu, aj ked nerad, dnes som sa s nim rozlucil

. 600-vka pre mna ostava prioritou do buducna a verim, ze sa k Roverom znova vratim. (Tomu svetlemu interieru a kozi nedokazem odolat

)
Este raz diky za odpovede a do skoreho videnia (teda pisania)