Rover 620TI koupit nebo ne?

Odpovědět

vyplatí se to?

jasně
2
67%
určitě
0
Žádná hlasování
jistě
1
33%

Celkem hlasů: 3

tobias

Rover 620TI koupit nebo ne?

Příspěvek od tobias » pon úno 11, 2008 20:47

Zdravim všechny,

Mám teďka možnost koupit 620ti s rozbitym starterem. Stoji tam uz hodne dlouho. Můj mazlík je pořád v pohodě, ale hodily by se z něj díly. Známej potřebuje čerpadlo, já stahovačku a zrcátko...a další a další.
Je to stříbrný z roku 1997, interiér v šedivý kůži na 15 palcovejch originál hliníkách.
Tak mi sem pište, co byste tak potřebovali a podle toho uvidim, jestli se to vyplatí koupit nebo ne.

Jinak co myslite?
prodany Rover 620ti :(
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Re: Rover 620TI koupit nebo ne?

Příspěvek od Roman620ti » úte úno 12, 2008 6:16

tobias píše:Zdravim všechny,

Mám teďka možnost koupit 620ti s rozbitym starterem. Stoji tam uz hodne dlouho. Můj mazlík je pořád v pohodě, ale hodily by se z něj díly. Známej potřebuje čerpadlo, já stahovačku a zrcátko...a další a další.
Je to stříbrný z roku 1997, interiér v šedivý kůži na 15 palcovejch originál hliníkách.
Tak mi sem pište, co byste tak potřebovali a podle toho uvidim, jestli se to vyplatí koupit nebo ne.

Jinak co myslite?
A 97čka, to je jako ty naše. :D Jde o to, jakou cenu si majitel představuje. Pokud je to cena nějaká vzrušující a máš místo, kde ho naporcovat, neni co řešit. :wink: Stále přemejšlím co by se mi hodilo a nemůžu na nic přijít, ale musím zaklepat... :D
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » úte úno 12, 2008 6:21

Roman620ti píše: A 97čka, to je jako ty naše. :D Jde o to, jakou cenu si majitel představuje. Pokud je to cena nějaká vzrušující a máš místo, kde ho naporcovat, neni co řešit. :wink: Stále přemejšlím co by se mi hodilo a nemůžu na nic přijít, ale musím zaklepat... :D
Jojo, psal sem ti maila. Dneska rano se mi ozval, sice sem byl jeste rozespalej po nocni, ale nakonec sem mu rozumel. Nejspis, jak to tak vidim, tak tam bude stat jeste dlouho a az z nej budu neco potrebovat, tak to zacnu trochu vic resit , tedka to je spis tak do budoucna.
prodany Rover 620ti :(
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » úte úno 12, 2008 7:02

tobias píše: Jojo, psal sem ti maila. Dneska rano se mi ozval, sice sem byl jeste rozespalej po nocni, ale nakonec sem mu rozumel. Nejspis, jak to tak vidim, tak tam bude stat jeste dlouho a az z nej budu neco potrebovat, tak to zacnu trochu vic resit , tedka to je spis tak do budoucna.
To je náhoda, já jsem teď přišel také po noční :lol: Měl jsem teď poslední pátou v řadě, tak se těším až půjdu chrápat :lol: Škoda že to není vyrobený ke konci asi 1999. Někde jsem viděl, že měl vršek volantu ze dřeva,řadící páka měla hlavici také dřevěnou a u ovládání klimatizace a vzduchu dávali stříbrné rámečky. Nevypadalo to zle :)
2x Rover 620ti

Odpovědět