Zamysleni
Re: Zamysleni
alebo z neho máte radosť dva krát.keď ho kúpite a potom keď ho predáte...
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
To ne, ja se uz pomalu smiruju s tim, ze ho budu mit az nadosmrti. Jen nevim, kdo koho prezije.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
undy píše:alebo z neho máte radosť dva krát.keď ho kúpite a potom keď ho predáte...
jj superkára
- Roman620ti
Já sem s ním spokojen nad míru a zatím měnit nechci a snad ani nikdy nebudu...
2x Rover 620ti
Ja jsem spokojenej s kvalitou jizdy, a prave ted nadesla ta chvile, ktere se vsichni obavame a to, ze mira investic do auta se bude temer rovnat jeho realne hodnote. Dlouho jsem premyslel, jestli nekoupim nejakou spolehlivejsi, novejsi, ale nejspis taky pomalejsi a hlavne, toho, co dela auto autem. Nakonec jsem se rozhodl, ze investice do neceho, co mam ras nemuze byt spatnou investici a postupne ho dam do poradku a snad i vic. Jen doudam, ze se mi to nejak osklive nepomsti, treba vylitlou klikovkou. Uvidime a dam vedet jak opravy pokracuji.
- Roman620ti
620 Ti Vitesse, uz jsme se o tom bavili v diskusi o spotřebě, ale chápu, že to je dost dávno . Nejsem moc pravidelný návštěvník fóra, i když teď se to pravděpodobně změní.
Má tíčkoo jinak by to tak nechvválil psal kdysi něco o turbině..
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Tak dnes začíná první fáze obnovy, a chtěl bych se zeptat, jaké svíčky a používáte a jak jste s nimi spokojení. Já jsem používal Bosch, nevím přesně jaký typ a moc spokojeny jsem nebyl, pak jsem měnil za ngk, snad ty originální a po výměně auto skoro přestalo cukat a měl jsem z toho dobrý pocit, bohužel vydržel jen cca 2 tis. km a potom to začalo znovu, tak bych chtěl něco lepšího, uvažuju o BRISK PLATIN. CO si o tom myslíte? Dík
- Roman620ti
No já nevím, dla sem tam ty co tam patřej podle katalogu, takže do jedoho sem dával Beru a do druhého NGK a žádnej rozdíl sem teda nepoznal. U obou výrobců sem se dočetl, že se dávali v prvovýrobě i do Roverů. Jak Ti to cuká? Jen když to je studený, jemně nebo víc?
2x Rover 620ti
Mám pocit, že pokud je to studené a má to zvýšené volnobéžné otáčky cca 1100ot/min tak to nedělá, spíš na volnoběh kolem 900 když stojím, tak to začne spíš nevím dunit, ty vibrace se nesou celým autem, hlavně v nohách je to cítit. A pak mi to dělá cukání, mám pocit, že to tady už někdo řešil, kolem 2000ot/min při brždění motorema nebo pokud chci jen lehce přidat plyn, tak to cukne. Někdo tu psal, že to může být silentbloky, nevím, ale když jsem tam dal nové svíčky, tak se to o 50% zlepšilo, bohužel jen krátkodobě. Ještě mě čeká nová spojka, vodní čerpadlo, kabely, zadní kotouče. V delší budoucnosti nové lemy zadních blatníků a až vydělám, tak to celé asi nalakuju, ať to nějak vypadá. A teď mám novej zimní problém. Nasturtuju na první otočení, pěkně se zvednou otáčky, vše v pořádku, ale jak se dotknu plynu, tak to zhasne. Takže praktikuju zahřívání motoru, stačí minuta a jede to v pořádku. Asi se kouknu na čidla teploty a možná dignostika, pokud existuje.